'volim život'

Sandra Paović predstavlja knjigu u Rovinju

Piše: Istarski.hr

18.10.2024 - 08:22

Proslavljena stolnotenisačica sandra Paović predstavlja svoju knjigu „Volim život" u Rovinju, dvorani Gimnasium, Pergolisova 16, u  ponedjeljak, 28.listopada s početkom u 18 sati. Organizator je Sportska zajednica Grada Rovinja.

 

Sandra Paović dugogodišnja je hrvatska stolnoteniska reprezentativka. S osvojene četiri europske medalje u ekipnom dijelu i broncom u mješovitim parovima jedna je od najtrofejnijih hrvatskih stolnotenisačica. Nastupala je na Olimpijskim igrama 2008. u Pekingu dok je  na Europskome prvenstvu u Rusiji 2008. godine osvojila je broncu u ekipnom dijelu .2009. godine doživjela je  tešku prometnu nesreću. Zbog ozljede kralježnice morala je završiti karijeru.

Vraća se stolnom tenisu 2013. godine kao parastolnotenisačica u stojećoj kategoriji . Karijeru završava kao dvostruka europska prvakinja, svjetska prvakinja i paraolimpijska pobjednica 2016. u Rio de Janeiru. Svjetska stolnoteniska federacija izabrala ju je za najbolju svjetsku stolnotenisačicu. Danas je motivacijski govornik za sportaše, učenike i tvrtke.

Tweet

Posljednje novosti