mail bivšeg zamjenika ravnatelja idz-a

Daniel Ferlin u pozivu na zabavu: 'Možete staviti kratke haljine, ja ih obožavam'

0
Daniel Ferlin (foto: Facebook)
Daniel Ferlin (foto: Facebook)

"Pozdrav, u petak je fešta", riječi su kojima počinje jedan od luđih mailova koje smo mogli pročitati u posljednje vrijeme.

Autor je Daniel Ferlin, tadašnji zamjenik ravnatelja Istarskih domova zdravlja, a danas jedan od zakupaca (ono što se nekad zvalo koncesionari) unutar sustava IDZ-a. Dakle, obiteljski liječnik u Umagu. Ferlin je, inače, bio i protukandidat Manuelu Runiću u izboru za novog ravnatelja koncem 2022. Mail je novinarima podastrao ravnatelj na odlasku Runić danas na pressici, na kojoj je govorio o nepodopštinama bivšeg rukovodstva

Datum kada je mail poslan je 7. lipnja 2022. godine ujutro. Poslan je na šezdesetak adresa, a u CC-u je tadašnji ravnatelj Ante Ivančić.

 

"Pozdrav, u petak je fešta. Prva nakon 2,5 godine ovog ludila. Da je ranije kazale bi da vam noge još nisu dovoljno pocrnile pa ne možete staviti kratke haljine. Sada možete, a ja ih obožavam.

Kako vidim po broju turista, čeka nas naporno ljeto s puno posla. Zato se moramo isprašiti i osloboditi stresa prije nego nas pregaze naši, sezonci i turisti. 

Ove godine je fešta nama najbliža do sada, to jest u Vabrigi 20 km od nas. Lako ćemo se vratiti doma pjevajući.

Bilo bi mi drago da nas ima puno i da se lijepo zabavimo. Ja ću se truditi da vas zabavljam malo mojim uobičajenim jadikovkama oko mojih godina i neuspjehu prema ženama, malo mojim šalama, puno plesom. Kako god bilo pređite preko onog ma ne da mi se, bolje mi je doma. Kad malo pogledate u sebe, vidjet ćete da vam se sigurno da, samo se morate malo moviti. Nakon fešte bit ćete sretni što ste došli.

Naš Veliki i Mudri Vođa osigurao nam je, za sadašnja ludo skupa vremena, i dobru cijenu. Gdje možete jesti, piti i zabaviti se uz živu muziku za samo 160 kuna? Još vas voze i vrate za tu cijenu.  

Molim vas da, ako baš nemate tako ljubomorne žene i muževe, koji vam ne daju van bez pojasa nevinosti, dođete na feštu. Prošlo je više od 2,5 godine od zadnje fešte i vjerojatno neće biti nove do Nove godine. Zato je sad vrijeme da pređete preko onog ma ne da mi se, nemam što obući, ma doma je najbolje. IDEMO NA TULUM", napisao je Ferlin i dodao na kraju još jednom:

"Osigurali smo prijevoz da ne morate brinuti za povratak". 

Na ovu temu na današnjoj pressici pročelnica Gordana Antić rekla je da je slučajeva seksizma u IDZ-u bilo i prije... (Ivor Balen)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa