U Vodnjanu

Pijani političar zabio se džipom u zid, za sve krivi ljubomoru

05.08.2023 - 18:37

"On ju je htio iskoristiti, bio je već raskopčan, a ona u vidno pijanom stanju..."

Vijećnik Akcije mladih u Čavlima Goran Mavrinac nedavno se pijan zabio svojim vozilom u ogradni zid na prostoru sajmišta u Vodnjanu, gdje se od 21. do 24. srpnja održao tradicionalni moto susret 'Bikers meeting' u organizaciji Mk Hornets Vodnjan, neslužbeno saznaje Istarski.hr. Iz istarske policije potvrđuju događaj.

"Obavještavamo vas da je prometna policija 23. srpnja oko 5 sati zaprimila dojavu o prometnoj nesreći koja se dogodila u Rudarskoj ulici u Vodnjanu. Prometna nesreća se dogodila kada je 39-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,27 promila upravljao automobilom riječkih registracijskih oznaka kolnikom D77 (Vodnjan-Pazin). Vozač se u jednom trenutku nije kretao sredinom prometne trake već je vozilom skrenuo ulijevo, uslijed čega je sletio van kolnika i udario u kameni ogradni zid, metalna vrata i stup prometne signalizacije. U prometnoj nesreći  lakše je ozlijeđen 45-godišnji putnik iz automobila", kažu iz policije i dodaju da se zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama protiv vozača pokreće prekršajni postupak,

Svjedoci tvrde da je Mavrinac na bajkerskoj fešti u Vodnjanu izazivao gužvu, a kada je udaljen s fešte, nasilno je pokušao ući svojim Jeepom i udario u zid portuna te se prevrnuo na bok. Ipak, osebujni lokalni političar iz Čavla ima drugu verziju priče koju je podijelio s Istarskim.hr, te tvrdi da je nesretnom događaju zapravo kumovala - ljubomora.

"Naravno da ću platiti štetu. Došao sam u Vodnjan oko 10 i pol navečer. Ako me nešto pitate kao političara, odmah ću vam reći da sam bajker i roker. Taj dan nisam bio s motorom jer mi je pukla sajla, pa sam došao sa Jeepom Wranglerom, ušao sam unutra i družio se s ljudima koje poznajem. Nakon toga smo završili na šanku i jedan je konobar bio bahat. Ja pijem bijelo vino i kolu, a čovjek mi je stavio dno od kole gdje više nema mjehurića. Uljudno sam ga zamolio da mi natoči kolu s mjehurićima i čovjek se bahatio. Objasnio sam mu da plaćam cijelo vrijeme i pitao može li mi dati ono što sam naručio", objašnjava Mavrinac.

'Tada sam vidio djevojku koju volim i čovjeka kojeg znam'

"Na kraju kada je fešta završila otišao sam prema autu da uzmem šator da bih išao na spavanje. Tada sam vidio djevojku koju volim i čovjeka kojeg znam, prijatelja, završili su zajedno, a ja i ta djevojka smo bili u svađi. On ju je htio iskoristiti, bio je već raskopčan, a ona u vidno pijanom stanju. Ja sam podemonio, kao što bi svaki muškarac kada vidi djevojku koju voli s prijateljem. Iščupao sam šator i izdijelio puno ružnih riječi. Potom sam nervozan ušao u auto, a budući da sam nosio japanke, jedna se zaglavila kod pedale od gasa i auto je opalio u zid. Moja greška je što sam u stresnom stanju otišao u auto, ali nisam naštetio nikome, samo sebi i svom autu", komentirao je Mavrinac, te nas usput upozorio da nije političar i da ne živi od toga, te da je pokrenuo postupak protiv ljudi koji su "krivo interpretirali događaj".

"Ako bilo koja riječ koju sam ja vama sada rekao bude krivo interpretirana, morat ću vas tužiti za klevetu. Nisam političar i ne živim od toga. Proklet bio dan kada sam ušao u sve to. Ušao sam iz inata jer sam buntovnik i roker, razmišljam van kalupa, a to nije dobro u ovoj državi", zaprijetio je Mavrinac. (Marcello Rosanda)

Tweet

Posljednje novosti