Evo koji se poslovi ovog tjedna nude ambicioznim kandidatima

0
Ilustracija (foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL)

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta. Veterinar/ka si? Poznaješ svijet ljubimcima, a i prodaja ti nije strana? Ako si kimnuo/la glavom na prethodna pitanja, onda je pozicija u ZOOCITY Veterinar (m/ž) u UNCONDITIONAL d.o.o. idealna za vas. Od kandidata očekuju završen veterinarski fakultet, angažiranost i predanost poslu, komunikativnost. Oglas je aktivan do 29. svibnja.

Jedna od najpoznatijih drogerija Mueller trgovina Zagreb d.o.o. u potrazi je za Prodajnim savjetnikom (m/ž). Od budućih kolega očekuju višegodišnje iskustvo u području trgovine, usmjerenost na uslužnost i zadovoljstvo u kontaktu s kupcima, timski rad i ljubazno ophođenje te siguran i profesionalan nastup. Ako te ovaj oglas zainteresirao, prijaviti se možeš do 1. lipnja.

Osoba ste koja svoju strast za sportom i kretanjem želi pretvoriti u profesij? Hervis d.o.o. treba baš tebe. Za poziciju Sezonski prodavač (m/ž) na više lokacija traže kvalificirane, fleksibilne suradnike koje su usmjereni na kupce. Kandidatima nude mogućnost mjesečne zarade do 1.100 eura, plaćanje prekovremenih sati, rad na puno radno vrijeme od 40 sati, ali i 30 ili 20 sati tjedno. Svoj životopis možeš poslati do 18. lipnja.

 

Jedan od vodećih hotelskih lanaca Maistra Hospitality Group, koji posluje u sastavu Adris grupe, traži odgovornu, proaktivnu i motiviranu osobu za radno mjesto Stručni suradnik zaštite okoliša (m/ž) za praćenje, analizu te provedbu radnih zadataka iz djelokruga Zaštite okoliša. Od kandidata očekuju minimalno godinu dana radnog iskustva, ali nije uvjet, VSS biomedicinske, prirodoslovne, biotehničke ili tehničke struke, a poželjna je i edukacija za interne auditore. Više o radnom mjestu kao i o pogodnostima koje nude, provjeri u oglasu i prijavi se do 1. lipnja.

Najbrže rastuća financijska grupa u Srednjoj i Istočnoj Europi, OTP banka d.d. u potrazi je za Samostalnim bankarom (m/ž) u Žminju i Poreču. Svojim budućim kolegama nude konkurentnu plaću i mogućnost dodatne zarade kroz sustav nagrađivanja, ugovor o radu na određeno vrijeme od 6 (šest) mjeseci s mogućnošću produljenja, plan profesionalnog razvoja i mentora od prvog dana te ulaganje u edukaciju i osobni razvoj kroz osigurani godišnji budžet namijenjen za tu svrhu. Ako si se pronašao u ovom oglasu, pošalji im svoj životopis do 29. svibnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao! Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa