Casabianca

Hit predstava Maria Lipovšeka Battifiace stiže u Barban

0
Mario Lipovšek
Mario Lipovšek

Sada već kultna predstava Casabianca stiže 7. lipnja u Barban u 21 sat. Nakon rasprodanih predstava diljem zemlje Đurđa i Franko, Irena Grdinić i Mario Lipovšek Batiffiaca odlučili su posjetiti Barban sa svojom predstavom Casabianca.

Đurđa nikada nije bila u Barbanu, iako je čula za Trku na prstenac i Barbanski ranćin, a Franko je bio samo u prolazu kada je kupova kuse za traktor. Casabianca je kazališna predstava koju su napisali i izvode Irena Grdinić i Mario Lipovšek Batiffiaca, dobro poznat dvojac s malih ekrana i raznih pozornica.

Riječ je o predstavi koja na čakavskom dijalektu predstavlja smiješnu stranu bračnog para od 60-ih godina do danas.

 

Irena i Mario odnosno Đurđa i Franko upoznali su se u autobusu, ona je bila mlada i poduzetna, a on sramežljiv i nagovorljiv. Zajedno su pogledali film “Casablanca” i započeli romansu. Bilo je lijepo dok je trajalo, onda je došao brak, djeca, komunizam pa kapitalizam.

Partija, pa stranke. Đurđa i Franko su trajali, ali ne bez problema. Uostalom kako Franko kaže : “Život se more opisat z tri beside : Vavek neki k…c”. Ne propustite dva sata smijeha do suza. Karte dostupne na portalu: www.eventim.hr i Roy bar-u Barban i Trgovini Grazzia Draguzeti!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa