Klub mladih IDS-a u Kaštelir Labincima dobio novo vodstvo

0
Mladi IDS-a u Kaštelir-Labincima (foto: www.ids-ddi.com)
Mladi IDS-a u Kaštelir-Labincima (foto: www.ids-ddi.com)

Patrik Tasić novi je predsjednik Kluba mladih IDS-a Kaštelir-Labinci, odlučeno je na nedavno održanoj Izbornoj skupštini u Kašteliru. Za potpredsjednicu izabrana je Melisa Kocijančić, dok za članove predsjedništva Igor Tuntar i Erik Diklić. Tajnik podružnice Kluba mladih bit će Morena Kocijančić.

Novi predsjednik KM IDS-a Kaštelir Patrik Tasić zahvalio se dosadašnjem predsjedništvu i prisutnim članovima Skupštine na podršci i povjerenju koje mu je iskazano kao ostalim novoizabranim članovima predsjedništva.

- U proteklom razdoblju puno smo truda uložili da formiramo kvalitetan i radišan tim ljudi. Uvjeren sam da smo u tome uspjeli jer sa sigurnošću mogu reći da ono što je sve nas potaklo da se aktivno uključimo u IDS jest želja i zdrava ambicija da mijenjamo na bolje naše misto, kazao je Tasić, dodajući da se stoga „posebno raduje izazovima pred nama, a posebno tome da sve ideje koje imamo stavimo na papir i provedemo u djelo.“

 

U našem fokusu bit će poboljšanje položaja mladih i nuditi rješenja za sve prioritete koje imaju danas mladi, od obrazovanja, stanovanja do sigurne perspektive za budućnost u rodnom kraju, naglasio je novoizabrani predsjednik KM IDS-a Kaštelir – Labinci.

Pored toga, predsjednik Kluba mladih IDS-a Kaštelir-Labinci dodao je da će glavni prioriteti biti pomlađivanje članstva, poboljšanje interne komunikacije, povećanje vidljivosti u javnosti te rad na educiranju postojećih i novih članova, uz aktivno sudjelovanje u svim aktivnostima stranke.

Članovima su se na skupštini obratili načelnik Giuliano Petrović i predsjednik Općinske podružnice IDS-a Ivan Legović, navevši da „Općina duguje mladima priliku da svojim radom mogu ostvariti svoje snove, da im osigura uvjete kao što ih naši mladi nažalost nalaze u ostalim europskim zemljama. To je ono za što ćemo se zajednički boriti.“

Podržali su inicijativu te obećali maksimalnu potporu i uključivanje mladih u procese donošenja odluka u svim bitnim segmentima razvoja Općine.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa