PROMO

Osmijeh koji sanjate nikad nije bio bliži!

0

Zdravi osmijeh treba biti jedan od prioriteta svakog čovjeka. Zdravi zubi utječu na cjelokupno zdravlje, a lijepi osmijeh podiže samopouzdanje. Centar dentalne medicine Orto Nova posebnu važnost usmjeruje na zdrav i lijep osmijeh svih; od djece do odraslih. Lijepi i zdravi osmijeh uvelike utječe na kvalitetu vlastitog života.

Cilj Orto Nove je pružiti svojim pacijentima najbolju vrhunsku uslugu uz obostrano povjerenje i odnos koji zatim rezultira uspješnom terapijom novim osmijehom i zadovoljnim pacijentom.

Klinika koja misli na djecu i roditelje

Orto Nova se voli pohvaliti da se njihova obitelj brine za vašu obitelj te da su dio programa e-Dječje kartice Mudrica. Dječja kartica Mudrica namijenjena je roditeljima koji mogu ostvariti popust i do 30% u Centru dentalne medicine Orto Nova na gotovo usluge iz područja implantologije, protetike, ortodoncije, oralne kirurgije, opće stomatologije i dijagnostike.

Sve usluge na jednom mjestu

Nedostatak zuba ili potpuna bezubost više nisu razlog za skrivanje osmijeha zahvaljujući stručnosti doktora, suvremenoj opremljenosti i vlastitom dentalnom laboratoriju, pacijentima se u jednom dolasku vraća osmijeh na lice. Uz oralnu kirurgiju i implantologiju, Orto Nova je specijalizirani centar za estetsku dentalnu medicinu, ortodonciju, dječju dentalnu medicinu te estetsku medicinu.

Apsolutan izostanak bilo kakve vrste boli

U Orto Novi pacijent je uvijek na prvom mjestu te se o njemu brine stručni tim doktora  i ostalih djelatnika od prvog kontakta do kraja terapije. Ugodno iskustvo u Orto Novi uključuje apsolutan izostanak bilo kakve vrste boli uz topli ljudski pristup i fer cijene, vrhunsku tehnologiju te najkvalitetnije materijale i garancije.  Uz 15 opremljenih ordinacija, dječju igraonicu, foto studio, vlastiti dentalni laboratorij i kongresni centar, Orto Nova spada u sam vrh dentalnih klinika u Hrvatskoj, ali i svijeta.

U Orto Novu dolazite s osmijehom po osmijeh!

Naručite sebe ili svoju obitelj na prvi besplatan pregled preko kontakt forme ili na broj telefona 051 829 600 i uvjerite se zašto je Orto Nova klinika broj 1 po mišljenju njihovih pacijenata. Orto Nova nalazi se u Rijeci na adresi Lošinjska 16.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa