Događaj za pamćenje

Skoro tri tisuće partijanera uživalo u bivšem kamenolomu Cave Romane

0

Nekadašnji rimski kamenolom Cave Romane u Vinkuranu bio je najljepša lokacija za jedan event elektronske glazbe. Hrvatski promotori BSH i nizozemska DJ zvijezda Joris Voorn rasplesali su gotovo tri tisuće gostiju željnih dobre zabave. Događaj je organiziran u suradnji s općinom Medulin.

Spektakularne fotografije dokazuju kako se radi o jednoj od najposebnijih lokacija za održavanje evenata na svijetu. BSH produkcija, koja je bila na visokoj razini, otkrila je sve posebnosti ovog mjesta koje datira u davnu povijest Istre.

Već sa zalaskom Sunca, rijeka mladih dolazila je na mjesto koje zaista nadahnjuje. Hrvatski DJ Pablo Panda te Alex Kennon, Lemon i Aurora dobro su zagrijali publiku prije nastupa Jorisa Voorna. Njihova zarazna techno glazba izvrsno se uklopila u ovaj ambijent te partiju dala posebnu čar.

Joris Voorn u epicentru je nizozemske elektronske glazbene scene, najpoznatiji i prepoznatljiv nizozemski umjetnik koji predstavlja underground house i techno na široj, globalnoj pozornici što je dokazao i ovim nastupom u Hrvatskoj. Za zemlju s populacijom od samo sedamnaest milijuna stanovnika, njegov doprinos svjetskoj elektronskoj glazbi je nenadmašan. Joris je redoviti gost u svim velikim svjetskim klubovima i festivalima u globalnom underground krugu s više tjednih nastupa na događajima diljem Europe. Ovaj nastup zasigurno je i Hrvatsku dodatno ucrtao kao središte ljetnih glazbenih događanja kad je elektronska glazba u pitanju.

Impozantna stijena Cave Romane poslužila je kao veliki video zid, a 3d mapping sve prisutne odveo je na glazbeno putovanje koje ćemo dugo pamtiti. Ovo je ujedno bio prvi put da se na ovoj lokaciji održao jedan event elektronske glazbe. BSH Events s početkom jeseni nastavljaju organizaciju novih glazbenih događanja. (Foto: Julien Duval)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa