Predstavljanje knjige istarskih autora: Velemajstorske tajne zarade, zabave i marketinga na internetu

19.03.2013 - 07:55
Knjiga nudi instrumente istinske samopomoći i kontrole vlastitih postupaka pri obraćanju raznim segmentima internetske publike
Knjiga nudi instrumente istinske samopomoći i kontrole vlastitih postupaka pri obraćanju raznim segmentima internetske publike

U četvrtak, 21. ožujka u rovinjskom hotelu „Adriatic“ s početkom u 18 sati, autorski dvojac Marija Perčić i Sandro Quarantotto predstavit će knjigu Velemajstorske tajne zarade, zabave i marketinga na internetu“.

Gotovo da i nema obrazovane osobe, mlade ili stare, koja ne komunicira pomoću internetske tehnologije. Priopćavanje putem mreže postalo je dijelom sveopće pismenosti, ali i nužnog načina formuliranja i prijenosa vlastitih misli, egzistencijalnih aktivnosti u srodnom i svjetskom kulturološko-poslovnom okruženju.

Knjiga nudi instrumente istinske samopomoći i kontrole vlastitih postupaka pri obraćanju raznim segmentima internetske publike. Podiže samopouzdanje korisnika da nađe sebe u izboru ponuđenih alternativnih internetski usmjerenih marketinških pristupa. Autori potiču na razmišljanje po načelu "i ja to mogu".

Kako je konačni cilj zarada, autori upozoravaju čitatelja, budućeg ili sadašnjeg poduzetnika da se odredi pri svojoj nakani da uspije po svaku cijenu, ali da bude svjestan kako njih 95%  "propadne u prve tri godine od osnivanja tvrtke." Dakle, ima se u vidu da konačni ishod tržišnog angažmana može rezultirati neočekivanim negativnom obratima. Zato vrijedi pažljivo proučiti cijeli priručnik, jer u nastavku pruža mogućnosti kako se afirmirati i "napadati" tržište internetskim tehnikama i varijabilnim virtualnim pristupima.

Naslovnica knjige
Naslovnica knjige

Tweet

Posljednje novosti