Savez zelenih iskazao podršku Valteru Flegu

0
Predstavnici IDS-a i HNS-a potpisali su proširenje koalicijskog sporazuma sa Savezom Zelenih
Predstavnici IDS-a i HNS-a potpisali su proširenje koalicijskog sporazuma sa Savezom Zelenih

Koaliciji IDS-a i HNS-a o suradnji na predstojećim regionalnim izborima danas se pridružio i Savez Zelenih. U stranačkim prostorijama IDS-a predstavnici IDS-a i HNS-a potpisali su proširenje koalicijskog sporazuma o suradnji za Županijsku skupštinu sa Savezom Zelenih koji je iskazao potporu kandidatu za istarskog župana Valteru Flegu.

Kako je istaknuo Valter Flego, Savez zelenih prihvatio je konkretne ideje i točke njegovog predizbornog programa koje će u budućnosti zajedno i realizirati. "Iznimno mi je drago što se naša koalicija širi i što je Savez zelenih prihvatio mjere iz Platforme 7x7. Točke na kojima ćemo inzistirati odnose se na ekološki razvoj Istre, eko poljoprivredu, eko turizmu i obnovljivim izvorima energije", poručio je Flego.

Zeleni su u Platformi 7x7 prepoznali točke bliske njihovim programima te vjeruju kako zajedničkim snagama mogu realizirati projekte koje će doprinijeti boljitku života u Istri. Sporazum su potpisali predsjednik Županijske organizacije HNS-a Veljko Ivančić, glavni tajnik IDS-a Tedi Chiavalon te predsjednica Županijske organizacije Zelenih Gordana Ferenčić. Potpisivanju Sporazuma prisustvovali su i predsjednik Zelenog saveza Josip Anton Rupnik, potpredsjednik Zelenog Saveza Milan Vukšić i kandidat za istarskog župana Valter Flego.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa