Osnovani Mladi HNS-a Rovinj

09.03.2013 - 08:13
Osnovani Mladi HNS-a Rovinj

U rovinjskoj podružnici HNS-a osnovani su Mladi HNS-a. Za predsjednika Mladih HNS-a Rovinj izabran je Matija Poropat.

Uz Pulu, Umag i Labin, stečeni su uvjeti za osnivanje Mladih u rovinjskoj podružnici HNS-a. Tako su osim predsjednika, na osnivačkoj skupštini Mladih HNS-a Rovinj, još izabrani za potpredsjednicu Helena Ružić, a za tajnika Emil Pijalić.

Okupljene na Skupštini pozdravio je i predsjednik Mladih HNS-a Istarske županije Ivan Nekić, koji je ujedno i potpredsjednik Mladih HNS-a za međunarodne odnose (na nacionalnoj razini) te rekao: "Mladi HNS-a su najveći liberalni politički pomladak u Hrvatskoj. Sve veći broj mladih se učlanjuje u HNS-a što govori o prepoznatljivosti naših liberalnih stavova, ali i konkretnih prijedloga koje smo iznosili u javnosti i potaknuli brojne rasprave i zbog čega se razlikujemo od ostalih političkih pomladaka."

Na kraju Skupštine obratio se i novoizabrani predsjednik Mladih HNS-a Matija Poropat: "Mladi HNS-a Rovinj djelovat će u interesu svih mladih u Rovinju i šire. Bit ćemo aktivni sudionici političkog života Rovinja i otvoreni smo za sve koji dijele naše liberalne stavove."

Tweet

Posljednje novosti