Pogledajte tjedni pregled oglasa po odabiru portala MojPosao

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Kaufland je uspješno međunarodno trgovačko društvo – učinkoviti su, dinamični i pravedni. Predanost zaposlenika ključ je njihova uspjeha na tržištu, zbog čega svim svojim zaposlenicima osiguravaju jasnoću u komunikaciji, pružaju povjerenje i omogućavaju razvoj. Ako si odgovorna i pouzdana osoba i želiš biti dio pobjedničkog tima, do 11. ožujka javi se na oglas za Voditeljicu poslovnice (ž/m). Novim kolegicama i kolegama nude petodnevni radni tjedan, mogućnost profesionalnog rasta i usavršavanja te iznadprosječna primanja i benefite.

Oni su Leggiero, grupa mladih i opuštenih, ali ambicioznih entuzijasta željnih rasta i napredovanja. Od 2000. godine postavljaju trendove ugostiteljstva u Hrvatskoj svojom ponudom, odnosom prema gostu i zaposlenicima. Prisutni su u 12 gradova, na 26 lokacija i ne planiraju stati rasti. Vođeni tom mišlju zapošljavaju Konobara (m/ž), a cilj im je pronaći proaktivnu, savjesnu i komunikativnu osobu kojoj nude mogućnost razvoja i obrazovanja, dva slobodna dana u tjednu, božićnicu, godišnje nagrade i dodatno plaćen rad noću, nedjeljom i blagdanom. Zvuči zanimljivo? Javi im se do 10. ožujka.

Feravino je jedna od najpoznatijih hrvatskih butik vinarija koja svoj uspon zahvaljuje korištenju najsuvremenijih tehnologija, praćenju svjetskih vinskih trendova i poštovanju tradicije svog kraja. U svrhu jačanja svog profesionalnog tima, zapošljavaju na poziciji: Prodajni predstavnik (m/ž). Uz pripremanje i planiranje prodajnih posjeta kupcima, posao obuhvaća sudjelovanje u izradi plana prodaje, izvršavanje prodajnih obilazaka i promociju na prodajnim mjestima. Oglas ostaje aktivan do 12. ožujka.

Vrhunski opremljena marina NAUTICA, smještena na sjeverozapadnoj obali Istre u zaštićenoj uvali novogradskog zaljeva, zapošljava na poziciji Mornarka/Mornarka dizaličarka/Mornarka roniteljica (ž/m). Nude plaćen smještaj zaposlenicima koji imaju prebivalište izvan Istre, osiguran topli obrok, mogućnost rada tijekom cijele sezone i priliku za napredovanje. Oglas ostaje aktivan do 15. ožujka, a prednost pri zapošljavanju imaju kandidati pomorske ili tehničke stručne spreme, s barem jednom godinom radnog iskustva i poznavanjem njemačkog i talijanskog jezika.

KG Media je oglašivačka agencija s više od 20 godina tradicije koja svojim klijentima nudi usluge promoviranja u online i offline medijima. Zbog povećanja opsega posla, raspisali su natječaj za radno mjesto Manager prodaje i odnosa s klijentima (m/ž). Ovo izazovno radno mjesto je prikladno za profesionalce s poznavanjem medija i iskustvom u online marketingu, razumijevanju prodajnih procesa i prodajnim talentom. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 09. ožujka.

Nisi pronašao nešto za sebe? Ne brini, jer cjelokupnu ponudu slobodnih radnih mjesta u svijetu IT-a možeš proučiti na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa