dani komunikacija

Martina Ukić i Ana Tavić mlade nade komunikacijske industrije

31.03.2019 - 08:48
Dobitnice Grand Prixa Ana Tavić (u sredini) i Martina Ukić - desno (foto: Igor Soban/PIXSELL)
Dobitnice Grand Prixa Ana Tavić (u sredini) i Martina Ukić - desno (foto: Igor Soban/PIXSELL)

Na Danima komunikacija u Rovinju dodijeljene su nagrade natjecanja Young Lions Croatia za mlade profesionalce iz komunikacijske industrije.

Mlade nade komunikacijske industrije, Martina Ukić iz Rovinja i Ana Tavić iz Labina, obje iz Studija Sonda iz Vižinade, ove godine predstavljat će Hrvatsku na međunarodnom festivalu u Cannesu. Naime, sa svojim projektom minimize osvojile su Grand Prix i zlatnu nagradu u kategoriji Design na natjecanju Young Lions Croatia.

Natjecanje Young Lions Croatia za mlade profesionalce do 30 godina organizira se u okviru festivala Dani komunikacija, a dodana mu je vrijednost humanitarni karakter. Naime, natjecateljski je zadatak zapravo napraviti rješenje za organizaciju civilnog društva kojoj će bez naknade biti ustupljeni pobjednički radovi. Ove je godine riječ međunarodnoj neprofitnoj organizaciji Zero Waste Europe.

Design, Digital, PR, Media i Print čine pet kategorija u kojima je bilo moguće natjecati se.

Prvo mjesto u kategoriji Design osvojile su Martina Ukić i Ana Tavić iz Studija Sonda, u kategoriji Digital prvi su Matej Brnardić i Ana Žužić iz Degordiana, u kategoriji PR prvo mjesto zauzele su Mia Bušić i Anamarija Virant Sadiković, također iz Degordiana, dok su u kategoriji Media najbolje bile Tea Šubat i Barbara Sabo iz agencije Imago Ogilvy. U kategoriji Print nije dodijeljeno prvo mjesto, a drugo mjesto zauzele su Iva Pemper i Ana Pogačić iz agencije Imago Ogilvy.

Tweet

Posljednje novosti