Franka Batelić: Ni sama ne znam čime sam osvojila Ćorluku

0
Mlada pjevačica Franka Batelić hladne večeri voli provoditi u kinu (Foto: tportal)
Mlada pjevačica Franka Batelić hladne večeri voli provoditi u kinu (Foto: tportal)

U kino na premijeru filma redatelja Arsena Ostojića "Halimin put" mlada pjevačica Franka Batelić stigla je u pratnji prijatelja, a čini se kako joj je kino odlična zabava dok njezin dečko, nogometaš Vedran Ćorluka, u daleko Rusiji igra za klub Lokomotiv, piše tportal.

Po pitanju karijere i poslovnih planova, Franka nam je otkrila: "Sve je super, drugi tjedan izlazi novi singl 'Pred svima', a napokon i engleski singl 'Run', i to je to zasad. Došla sam ovdje pogledati film i to je to."

Franku smo naravno upitali i kako napreduje njezina veza s Vedranom, a samozatajna Franka kratko nam je rekla: "Dobro, dobro, sve super."

Franka je nedavno Vedrana posjetila i u Moskvi, na pitanje planira li uskoro ponovni posjet svom voljenom Čarliju, Franka kaže: "Pa da, naravno! Zašto ne?" Franka dodaje i kako joj se Moskva jako svidjela te je posve drugačije nego u Hrvatskoj.

Zaljubljeni Franka i Vedran detalje svoje veze jako dobro čuvaju od javnosti, pa je tako i na pitanja vezana u Vedrana Franka odgovarala vrlo sramežljivo. Na pitanje čime je osvojila srce jednog od naših najzgodnijih nogometaša, Franka kaže: "Nemam pojma, ne znam, to njega treba pitati." Njoj se pak Vedran svidio jer ima "ono nešto". "Ima nešto, ne znam što, svidio mi se i to je to", kaže Franka.

Mlada pjevačica kaže i kako joj veza na daljinu nije problem, a otkrila nam je i kako će ona i Vedran možda čak i otputovati negdje za božićne i novogodišnje blagdane, piše tportal.

Franka je nedavno Vedrana posjetila i u Moskvi
Franka je nedavno Vedrana posjetila i u Moskvi

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa