Ulje na cesti Poreč-Vrsar izazvalo tri prometne nesreće

25.09.2012 - 11:39
Ulje na cesti Poreč-Vrsar izazvalo tri prometne nesreće

Zbog ulja na kolniku, na cesti Poreč-Vrsar 24. rujna su se dogodile tri prometne nesreće s materijalnom štetom. Naime, oko 4,10 sati je autobos iz Zagreba, kojim je upravljao 57-godišnjak, također iz Zagreba i koji se kretao iz smjera Poreča prema Vrsaru, kod skretanja za Mugebu, u desnom zavoju zbog neprilagođene brzine prešao na suprotnu stranu kolnika, te prednjim dijelom udario u betonski rubnjak i prometni znak na suprotnoj strani kolnika.

U nesreći je iz autobusa iscurilo ulje i gorivo po kolniku, uslijed čega su se dogodile tri prometne nesreće. Prva nesreća se dogodila oko 6,15 sati, kada je 47-godišnjakinja izgubila nadzor nad automobilom Peugeot, pulskih registracijskih oznaka, te druga oko 6,25 sati kada je došlo do pada motocikla BMW kojim je upravljao 46-godišnji slovenski državljanin.

Treća prometna nesreća se dogodila oko 6,40 sati kada je 38-godišnjak s područja Poreča izgubio nadzor nad automobilom BMW, pulskih registracijskih oznaka.

U nesrećama na sreću nije bilo ozlijeđenih osoba, ali je nastala materijalna šteta. Protiv vozača autobusa se podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, izvjestila je istarska policija.

Tweet

Posljednje novosti