NK Istra 1961 u akciji Moja prva utakmica: Besplatni ulaz za učenike pulskih škola

0
Najvatreniji navijači Istre 1961 (Snimio: Nenad Čakić)
Najvatreniji navijači Istre 1961 (Snimio: Nenad Čakić)

Na osnovu mnogih upita o pokretanju akcije za najmlađe ali svakako najvjernije navijače, NK Istra 1961 pokreće akciju „Moja prva utakmica“ te poziva učenike od 1. do 8. razreda gradskih i prigradskih osnovnih škola da se priključe ovoj akciji.

Time će najmlađi navijači moći dolaziti na utakmice, navijati i davati bezrezervnu potporu klubu, a klub će se potruditi osigurati svim školama dovoljan broj ulaznica s time da će sigurnost djece biti uvijek na prvome mjestu.

Učenici koji su zainteresirani mogu doći na stadion organizirano u pratnji učiteljica ili učiteljice kojima će također biti osiguran besplatan ulaz na utakmicu. „Očekujemo da ravnatelji ili učitelji tjelesnog odgoja provjere koliki je interes za posjet utakmicama te da na klupski broj telefona 522-222, najkasnije do petka u 15.00 sati jave broj ulaznica potreban za organiziran doček učenika njihove škole. Svi učenici i pratitelji bit će smješteni na tribini istok ili zapad gdje će im biti zajamčena sigurnost. Ulazak učenika na stadion bit će moguć samo organizirano s pratiteljem“, rekao nam je s je Daniel Sponza, glasnogovornik pulskog nogometnog prvoligaša.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa