Davor Sloković novi predsjednik Gradske podružnice IDS-a Pazin

0
Davor Sloković
Davor Sloković

Davor Sloković jednoglasno je izabran za novog predsjednika Gradske podružnice IDS-a Pazin, odlučeno je u subotu, 18. studenog, na Izbornoj skupštini GP IDS-a Pazin.

Na Izbornoj skupštini Gradske podružnice IDS-a Pazin, za članove predsjedništva izabrani su: Marko Breščić, Mirjana Galant, Hani Glavinić, Vedran Ivančić, Renato Krulčić, Vladimir Krulčić, Suzana Ladavac, Damir Milanović, Dragan Šipraka i Valter Žgrablić.

Također, Izborna skupština jednoglasno je podržala i sljedeće kandidature: Renato Krulčić kao kandidat za potpredsjednika IDS-a, Igor Merlić za člana Predsjedništva IDS-a, Zlatko Jurman za tajnika ZP Pazinštine, Adriano Lušić za člana Predsjedništva ZP Pazinštine te Serđo Rigo za Garantni odbor IDS-a.

Novoizabrani predsjednik GP IDS-a Pazin, Davor Sloković, zahvalio se prisutnim članovima na ukazanom povjerenju te istaknuo kako mu je cilj unaprijediti i dodatno poboljšati rad pazinskog IDS-a, čime bi se dodatno učvrstila i ojačala pozicija IDS-a u Pazinu.

Novoizabrani predsjednik je predložio program rada GP IDS-a Pazin za razdoblje 2017. – 2020. godine, koji se sastoji od 10 detaljno razrađenih točaka. Tako se Sloković zalaže za pojačani rad na formiranju ogranaka po mjesnim odborima, edukaciju svih zainteresiranih članica i članova, a posebice mlađih, raznim oblicima suradnje sa tijelima IDS-a i drugim podružnicama, pojačanom aktivnošću u humanitarnom radu, pojačanoj komunikaciji sa Klubom žena IDS-a Pazinštine i Klubom mladih IDS-a Pazinštine, ali i na produbljenju i osnaživanju suradnje sa koalicijskim partnerima.

„ U slijedeće četiri godine intenzivno ćemo raditi na proširenju članstva, za što postoji veliko zanimanje naših sugrađana te ćemo i dalje ustrajati na transparentnost i otvorenosti naše organizacije, s ciljem da dodatno približimo politiku grada svim Pazincima i Pazinkama“, kazao je Sloković.  

Nadalje, Sloković se zahvalio svom prethodniku Draganu Šipraki kazavši kako su njegovi rezultati itekako vidljivi:“Učinjeno je puno u proteklom razdoblju, a danas je IDS Pazin izuzetno složna, zdrava i proaktivna organizacija, u kojoj vlada entuzijazam među članstvom i želja za doprinos cjelokupnoj zajednici. Vjerujem da je to najbolji dokaz da se Pazin nalazi na dobrom putu.“

Prethodni predsjednik pazinske podružnice IDS-a Dragan Šipraka zahvalio se svima na snažnoj podršci tijekom prošlih mandata te je čestitao novom predsjedniku poželjevši mu puno uspjeha u radu. Šipraka je dodao kako je ponosan što je realizirana većina programa IDS-a za Grad Pazin te je naposljetku izrazio zadovoljstvo što je izabran za člana predsjedništva gradske podružnice kazavši kako će uvijek biti na raspolaganju i svojim iskustvom doprinijeti razvoju Pazina.

Na Skupštini GP IDS-a Pazin izabrani su i fiducijari za Sabor IDS-a: Rajko Ardalić, Zoran, Bravar Radojka Jašić, Zlatko Jurman, Vladimir Krulčić i Neven Rimanić dok su za njihove zamjenike izabrani Gianfranco Dušić,  Brigita Dušković, Paolo Jurčić, Dean Mlekuš, Vojko Mogorović i Maja Zidarić Pilat.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa