Akcija pulskih laburista: Knjiga žalbe za gradonačelnika Miletića

0

Pulski ogranak Hrvatskih laburista – Stranke rada organizira akciju „Knjiga žalbe“ s kojom će narednih nekoliko dana biti prisutni među građanima Pule.

„Hrvatski laburisti žele akcijom "Knjiga žalbe" ukazati na stvarno stanje stvari i građanima dati priliku da gradonačelniku jasno poruče što misle o trenutnoj kvaliteti života u najvećem istarskom gradu Puli. Želimo dati priliku građanima da gradonačelniku Borisu Miletiću jasno poruče što misle o njegovom radu, o radu gradske uprave, a mi se želimo bolje upoznati s razmišljanjima i problemima naših sugrađana“, rekao je Damir Ilić, predsjednik ogranka Hrvatskih laburista Pula

Ilić smatra da se političke elite Pule neće dobrovoljno ni samostalno reformirati niti će građanima omogućiti više demokracije. „Zato vjerujemo građanima i očekujemo da iskoriste priliku i jasno poruče gradonačelniku što misle o njegovom vođenju grada“, kazao je Ilić i pozvao sve Puljane da izraze svoje razmišljanje, pritužbe i kritike na vođenje grada, ukoliko žele iskoristiti stvarne potencijale Grada Pule, tvrtki, ustanova i svih ljudi koji žive u njemu. „Bez pritiska građana nema promjena“, zaključio je predsjednik pulskih laburista. (N.Č.)

Građani su već počeli
Građani su već počeli "popunjavati" Knjigu žalbe
U Puli je bila i Nansi Tireli (desno), saborska zastupnica Hrvatskih laburista
U Puli je bila i Nansi Tireli (desno), saborska zastupnica Hrvatskih laburista

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa