Nesreću na autocesti skrivio bivši direktor pulske Tržnice Mladen Ivančić

0
Foto: Novi list
Foto: Novi list

Jedna je osoba poginula a tri su teško ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se u 29. srpnja oko 6.38 dogodila na autocesti Rijeka - Zagreb, kod čvora Vrata, piše Novi list

Sudarili su se Audi Q7 pulskih i chevrolet aveo zagrebačkih registracijskih oznaka. Oba su vozila izletijela s kolnika pri čemu je poginula suvozačica u chevroletu, a teško su ozlijeđena oba vozača i 12-godišnje dijete koje se nalazilo u audiju. Ozlijeđeni su prevezeni u KBC na Sušaku i Dječju bolnicu Kantrida u Rijeci.

Nesreću skrivio bivši direktor pulske tržnice

Prometnu nesreću na autocesti Zagreb- Rijeka skrivio je bivši direktor pulske Tržnice, a sada građevinski poduzetnik Mladen Ivančić (54) iz Medulina, piše Jutarnji list.

Ivančić je u nesreći teško ozlijeđen, no neslužbeno doznajemo da mu život nije ugrožen. Teške ozljede zadobila je i njegova 12-godišnja kći te 54-godišnji vozač Chevrolet Avea zagrebačkih registracija u kojem je na suvozačkom mjestu smrtno stradala 51-godišnjakinja.

Policijskim je očevidom utvrđeno da je do nesreće došlo kada je Ivančić, koji je navjerojatnije vozio velikom brzinom, prednjim dijelom Audija udario u stražnji dio Chevroleta koji je vozio ispred njega. Uslijed snažnog udarca oba su automobila sletjela s ceste, a suvozačica iz Chevroleta ispala je iz automobila.

Ozljede su bile toliko teške da je na mjestu preminula. Koliko je udarac bio jak, govori i činjenica da su automobili u nesreći potpuno uništeni. Dijelovi Chevroleta i Audija bili su razasuti po cesti u duljini od pedeset metara, a iz velikog i čvrstog Audija je ispao motor.

Očevid je trajao do 10.35 sati, do kada je bila zatvorena autocesta između čvorova Delnice i Vrata, a promet se odvijao obilazno starom cestom kroz Gorski kotar. Tijekom prijepodneva, otvorena je autocesta prema Rijeci, a automobili su vozili usporeno u koloni jednim trakom

Ivančić oštetio Tržnicu za 146 tisuća kuna

Ivančić je s mjesta direktora pulskih Tržnica smijenjen 2002. godine, i to zbog sumnji u financijske malverzacije s novcem javnog gradskog poduzeća. Kazneno je prijavljen zbog zloporabe položaja i ovlasti, a u prijavi se navodilo da je Tržnice oštetio za oko 146.000 kuna.

Nakon smjene osnovao je više tvrtki, među ostalima i Valdebek d.o.o., koja je registrirana za niz djelatnosti, a vlasnik je i osnivač tvrtke Vidikovac projekt čiji je temeljni kapital čak 17,810.000,00 kuna, piše Jutarnji list.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa