Vitasović se nije pojavio na vlastitoj proslavi 20 godina karijere

0
Na Narodnom radiju Vitasović je 19. srpnja trebao proslaviti 20 godina karijere (Foto: Slobodna Dalmacija)
Na Narodnom radiju Vitasović je 19. srpnja trebao proslaviti 20 godina karijere (Foto: Slobodna Dalmacija)

Sudeći prema šaljivim komentarima na facebooku, Alen Vitasović je sinoć bio svugdje osim tamo gdje je trebao biti - u radijskoj emisiji Glazbeni show Dalibora Petka.

Naime, na Narodnom radiju Vitasović je 19. srpnja  trebao održati koncert povodom 20 godina karijere. Za tu su prigodu nakon dužeg vremena ponovno trebali nastupati zajedno Vitasović i njegov nekadašnji suradnik Livio Morosin, međutim nisu se pojavili, piše Slobodna Dalmacija.

Unatoč svemu, ekipa Showa ipak je odradila slavljeničku emisiju s brojnim gostima, koji su govorili o svojim iskustvima s nekad najpopularnijim pjevačem u Hrvatskoj. Mario Lipovšek Battifiaca je rekao da je i on nekad maštao biti Alen Vitasović, Šajeta mu se zahvalio što ga je kao gosta po prvi puta pozvao u Zagreb, Žera iz Crvene jabuke je rekao da su se pri prvom susretu osjećali kao izgubljeni u prijevodu, a Hari Rončević se smijao jer ih je u zajedničkom duetu autor teksta okarakterizirao kao dva pijanca.

Javio se i Jurica Pađen koji je sa spomenutim dvojcem također imao dogovor, međutim ni njemu se nisu javili. Inače, ovo je prvi puta u više od 400 emisija Glazbenog showa da se gost nije pojavio. "Dva sata prije početka Showa, Alen je nazvao i rekao da će malo kasniti. Još uvijek nisu stigli ...", komentirao je Dalibor Petko.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa