Arena Žminj novost na ovogodišnjoj Bartulji - najavljen bogat trodnevni program žminjske pučke fešte

0
Bartulja 2012. održat će se 23., 24. i 25. kolovoza
Bartulja 2012. održat će se 23., 24. i 25. kolovoza

I ove godine, 23., 24. i 25. kolovoza, Općina Žminj organizira tradicionalnu pučku feštu ,,Bartulja” 2012. Kako se očekuje veći broj posjetitelja u odnosu na prijašnje godine, osmišljen je novi koncertni prostor nazvan Arena Žminj, a koji obuhvaća dio parkirališta preko puta osnovne škole u Žminju, dok će se dio programa odvijati na već tradicionalnom prostoru Zat Kaštela.

Specifičnost programa ovogodišnje ,,Bartulje” 2012 biti će bogati glazbeni program od kojeg ističemo koncert Bajage i Instruktora zajedno s Atomskim Skloništem koji će se održati u petak, 24. kolovoza upravo na novoj lokaciji Arena Žminj.

U okviru trodnevnog programa očekuje se preko 40 tisuća posjetitelja
U okviru trodnevnog programa očekuje se preko 40 tisuća posjetitelja
Dan ranije, u četvrtak 23. kolovoza, nastupa klapa Sv. Florijan, a u subotu, 25. kolovoza održavati će se koncerti na dvije lokacije - u Areni Žminj nastupaju Danijela Martinović i grupa Rekonstrukcija, a Zat Kaštela Vesna Nežić Ružić, Lidija Percan i Zapeljivke.

Osim navedenog glazbenog programa, u sklopu ovogodišnje ,,Bartulje” 2012 održati će se brojni sportski susreti, tradicionalni prodajni i stočni sajam, te bogati kulturno-umjetnički program, koji će u sklopu trodnevnog održavanja ,,Bartulje” 2012 u Žminj privući preko četrdeset tisuća posjetitelja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa