Zasjedalo predsjedništvo IDS-a: Jakovčić i Kajin uskoro zajedno pred novinarima

16.07.2012 - 12:24
Damir Kajin i Ivan Jakovčić
Damir Kajin i Ivan Jakovčić

U stranačkim prostorijama u Rovinju 16. srpnja održana je sjednica predsjedništva IDS-a na kojoj je analiziran rad koalicije u proteklih sedam mjeseci  te je donesen plan aktivnosti za slijedeće razdoblje.

Istra, Hrvatska i Europska unija suočavaju se s posljedicama duboke ekonomske krize te se IDS snažno zalaže za jaču decentralizaciju države kao jedan od načina efikasnijeg upravljanja vlastitim resursima.

Predsjedništvo stranke ocijenilo je suradnju s koalicijskim partnerima na nacionalnim razini korektnom, a od jeseni ih očekuje niz zakonskih rješenja u kojima će IDS aktivno sudjelovati svojim prijedlozima.

Obradovala ih je izjava predsjednika Republike Hrvatske  Ive Josipovića da Hrvatskoj treba deset Istri, a koja ih, kako su izvijestili, dodatno obvezuje jer je zasigurno i IDS tome doprinio.

Predsjedništvo IDS-a je zaključilo da je stranka jaka i stabilna te je spremna za sve izazove, a o čemu će predsjednik Jakovčić i potpredsjednik Kajin osobno izvijestiti javnost slijedećih dana na zajedničkoj konferenciji za medije.

Tweet

Posljednje novosti