Etno pod zvonikom u Novigradu - koncert Bruna Krajcara

0
Središnji događaj večeri bit će koncert Bruna Krajcara
Središnji događaj večeri bit će koncert Bruna Krajcara

Turistička zajednica Grada Novigrada-Cittanova poziva vas u petak, 13. srpnja od 20.30 sati na novigradski Veliki trg, na manifestaciju Etno pod zvonikom. Upravo pod zvonikom, najprepoznatljivijim simbolom Novigrada, na Velikom trgu, očekuje nas program u znaku tradicije; od prodajno-izložbenog sajma autohtonih poljoprivrednih proizvoda, rukotvorina i izvornog suvenira, preko istarskog plesnog folklora, do tradicijske glazbe u različitim formama.

Splet istarskih plesova u uvodu programa izvest će plesači folklornog društva iz Umaga, dok će se u nastavku programa publici predstaviti članice Ženskog zbora Lavanda iz Novigrada, također repertoarom u znaku tradicijske glazbe. Središnji događaj večeri atraktivni je koncert istarskog glazbenika i kantautora Bruna Krajcara, u pratnji sastava Istrael band. Njihov nastup očekuje se u 21 sat.

Slijedeće izdanje manifestacije Etno pod zvonikom na rasporedu je 17. kolovoza, kada će se publici predstaviti etno sastav Šćike (Kršan) te riječki glazbenik Alen Polić, koji uspješno spaja zabavnu glazbu i tradicijske glazbene elemente.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa