Drogiran, na neregistriranom motoru i bez dozvole pokušao pobjeći policajcu

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Djelatnici Postaje prometne policije Pula su u subotu, 7. srpnja oko 20 sati uhitili 23-godišnjaka iz Pule zbog prekršaja u prometu.

Naime, u kontroli prometa u Pomeru, policijski službenici uočili su dvije osobe na motociklu Gillera bez registracijskih oznaka kako se kreću iz smjera Medulina prema Pomeru. U trenutku kada su ih policijski službenici pokušali zaustaviti, vozač motocikla se oglušio na naredbu i počeo bježati. Međutim, policajac ga je ubrzo sustigao i priveo u prostorije policijske postaje.

Provedenim  policijskim postupanjem utvrđeno je kako je 23-godišnjak višestruki počinitelj prometnih prekršaja te da upravlja neregistriranim motociklom, prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem opojnog sredstva.

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, mladić je u jutarnjim satima 8. srpnja doveden na Prekršajni sud u Puli, koji mu je rješenjem odredio zadržavanje u zatvoru u Puli u trajanju od 15 dana.

Suvozaču na motociklu 23-godišnjaku iz Pule uručen  je obvezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama,  odnosno nenošenja zaštitne kacige, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa