Puljanin Branimir Muidža proglašen menadžerom desetljeća jugoistočne i srednje Europe

0

Na tradicionalnom, 26. po redu, izboru najuspješnijih menadžera i kompanija jugoistočne i srednje Europe u 2012. godini, direktor Tvornice cementa Kakanj i generalni direktor HeidelbergCementa za BiH i Hrvatsku, Puljanin Branimir Muidža, dobio je priznanje „Najmenadžer desetljeća“.

Ova nagrada dodjeljuje se ljudima koji su više godina zaredom osvajali prestižna priznanja „Najmenadžer godine“ i tako dokazali da su, istinski, zaslužili priznanje. Svečana ceremonija je održana 5. srpnja u sarajevskom hotelu "Holiday Inn", uz prisutnost brojnih menadžera iz zemalja Europe i većeg broja privrednih, političkih i javnih osoba iz BiH i regije.

„Ovo je, prije svega, veliko priznanje za Tvornicu cementa Kakanj i svakako dodatni motiv i izazov za dalji rad. Tvornica cementa Kakanj, koja djeluje u okviru HeidelbergCementa – jednog od najvećih svjetskih proizvođača građevinskih materijala – u proteklih je deset godina izrasla u veoma uspješnu kompaniju koja je prešla granice Bosne i Hercegovine i postala veoma respektabilna u međunarodnim okvirima. Velika mi je čast i privilegija biti u društvu najvećih kao što su prošlogodišnji laureat, dr.Ivo Josipović, predsjednik Republike Hrvatske, te ovogodišnji dobitnici priznanja gospodin Filip Vujanović, predsjednik Crne Gore, gospodin Toni Meggle, vlasnik kompanije Meggle, i Šarik Tara, vlasnik kompanije ENKA“, rekao je Branimir Muidža.

Branimir Muidža
Branimir Muidža

Priznanje "Ličnost godine regiona" dobio je predsjednik Republike Crne Gore Filip Vujanović. Podsjetimo da je predsjednik Republike Hrvatske, dr.Ivo Josipović, prošlogodišnji laureat ovog prestižnog priznanja za zalaganje na stvaranju boljih odnosa i boljih uvjeta za poslovanje i ekonomiju između država u regiji.

Tvornica cementa Kakanj, vodeći bosanskohercegovački proizvođač visokokvalitetnih tipova cementa, privatizirana je 2000. godine. Većinski dioničar Tvornice cementa Kakanj je HeidelbergCement grupacija. U proteklih dvanaest godina u Tvornicu cementa Kakanj i povezane djelatnosti uloženo je oko 160 milijuna KM. Tvornica cementa Kakanj vlasnik je kompanije TBG BH d.o.o Kakanj za proizvodnju i distribuciju betona, koja ima betonare u Sarajevu, Lukavcu i Banja Luci, kao i kompanije TBG Beton d.o.o Hrvatska u čijem sastavu posluje šest betonara u Hrvatskoj.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa