Započinje izgradnja Milanovićeve i dijela Črnjine ulice

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Uvođenjem izvođača radova u posao, u petak 29. lipnja 2012. godine s početkom u 9.00 sati, službeno će započeti radovi na izgradnji Milanovićeve ulice u Puli. Radovima je predviđena izgradnja prometnih površina, oborinske odvodnje i javne rasvjete, a izvodit će ih tvrtka "Cesta d.o.o.". Ukupna vrijednost radova iznosi 652.401,99 kuna s PDV-om. Nadzor nad izvođenjem radova povjeren je tvrtki "Starum d.o.o." iz Pule koja je ujedno i projektant navedene prometnice.

Osim Milanovićeve ulice, istog dana u 10.00 sati tvrtka "Cesta d.o.o." uvest će se u posao na izgradnji dijela Črnjine ulice u Puli. Radovi kojima je obuhvaćena izgradnja prometnih površina i dijela oborinske odvodnje izvodit će se temeljem Ugovora zaključenog nakon provedbe otvorenog postupka javne nabave. Ukupna vrijednost ovih radova iznosi 545.935,59 kuna s PDV-om, a nadzor nad izvođenjem radova također je povjeren tvrtki "Starum d.o.o." iz Pule.

Izgradnja Milanovićeve i dijela Črnjine ulice planirana je Programom gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture 2012. godine.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa