IDS: Iskorištavati tragičnu smrti gradske službenice u političkoj borbi jadno je i bijedno

0
Ivan Jakovčić, predsjednik IDS-a
Ivan Jakovčić, predsjednik IDS-a

Povodom medijskih napisa o uzrocima smrti pulske gradske službenice Martine Duras Pauletić, priopćenjem se oglasio i Istarski demokratski sabor.  U priopćenju, koje potpisuje predsjednik stranke Ivan Jakovčić, IDS je još jednom izrazio duboku sućut obitelji i prijateljima nesretno preminule Martine Duras Pauletić.

„Uprkos velikoj boli i tuzi,  od nadležnih institucija, osobito Ministarstva unutarnjih poslova i Državnog odvjetništva Republike Hrvatske tražimo da krajnje profesionalno odrade svoj posao kako bi se razjasnile sve činjenice i raščistile sve eventualne nedoumice oko smrti ove mlade žene. Jednako tako, tražimo da se o tome odmah izvijesti javnost.  

Korištenje tuge jedne smrti u političkoj borbi, čemu smo svjedoci bili proteklih dana, jadno je i bijedno od strane svakog pojedinca. IDS se nikada nije niti neće spuštati na takvu razinu političke komunikacije. Želimo vjerovati da je svima cilj samo istina – u protivnom svjedočimo najnižim ljudskim porivima i metodama za postizanje nečijih osobnih interesa, bez empatije za žive i sućuti za umrle“, stoji i priopćenju IDS-a.

Zašto smo zaključali komentare?
Kako bismo zaštitili dignitet nesretno preminule Martine Duras Pauletić i njezinu obitelj poštedjeli dodatnih boli, ovu smo vijest zaključali za komentare čitatelja. Zahvaljujemo se na razumijevanju. (Uredništvo)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa