U Kinu Valli izložba Photo superiorvm Vjerana Juhasa i Saše Miljevića

0

4. lipnja u prostorijama pulskog Kina Valli otvorena je izložba fotografija "PHOTO SUPERIORVM", autora Vjerana Juhasa i Saše Miljevića. Izložba je posvećena nadolazećim 11. danima antike, čiji će sudionici od 7. do 9. lipnja zauzeti tri lokacije u rimskoj Puli - Forum, Portaratu i Arenu. Izložbu posvećenu retrospekciji najzanimljivijih detalja s prošlogodišnjeg antičkog festivala možete razgledati do 15. lipnja.

Fotografijama dominiraju gladijatori i legionari, njihovi treninzi i borbe u kojima ćemo moći uživati i ove godine u Areni i na Portarati. Svakako pogledajte ovu zanimljivu izložbu i upoznajte moć, hrabrost i veličinu antičkih boraca koji već godinama dolaze iz Mađarske u Pulu tijekom održavanja dana antike.

Ovogodišnja suradnja između Pulasuperiorvm tima, organizatora 11 dana antike u Puli i Kina Valli rezultirala je i organizacijom programa za djecu. Od 7. do 10. lipnja 2012. od  11 do 12.30 sati svi mališani i njihovi roditelji mogu uživati u dugometražnim crtanim filmovima o galskim junacima Asterixsu i Obelixsu. Sve predstave su besplatne. Više o programu 11. dana antike možete vidjeti na www.pulasuperiorum.com

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa