Gradonačelnik Miletić primio članove ŠSD Hobotnica

0
Gradonačelnik Boris Miletić s uspješnim sportašima
Gradonačelnik Boris Miletić s uspješnim sportašima

U školskoj godini 2011/2012 članovi školskog sportskog društva Hobotnica Škole za odgoj i obrazovanje Pula ukupno su dobili osam pojedinačnih i jedno ekipno zlato, četiri pojedinačna srebra i dvije pojedinačne bronce na sportskim prvenstvima Hrvatske za osobe s intelektualnim teškoćama u razvoju.

Zahvaljujući sjajnom uspjehu, 5. lipnja u prostorijama Komunalne palače primili su ih gradonačelnik Pule Boris Miletić i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Erik Lukšić.

Dobra vijest za uspješne sportaše jest stol za stolni tenis, koji će dobiti od Grada te lopte i dresovi koji su im ovom prigodom uručeni. Kako su kazale njihove trenerice Pavlina Miljković i Višnja Popović, stolni tenis je odlična vježba za članove Hobotnice, a u svojim ga prostorijama nemaju te mu se neizmjerno vesele.

Među uspješnim sportašima je i Denis Fero koji je dobio već šestu zlatnu medalju u plivanju za osobe sintelektualnim teškoćama, a iz istih je redova izašla i Mikela Ristoski koja je danas svjetska prvakinja u atletici za paraolimpijce. Potencijala ima, pa su im na tome čestitali Miletić i Lukšić koji su se pred Gradskom palačom fotografirali s članovima Hobotnice. (Tekst i foto: Paola Albertini)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa