HNS širi mrežu po Puli: Osnovani ogranci u Štinjanu i Kaštanjeru

02.06.2012 - 07:33
Srđan Kragulj, Alen Damijanić i Daniel Šarić
Srđan Kragulj, Alen Damijanić i Daniel Šarić

Gradska organizacija HNS-a Pula osnovala je još dva ogranka stranke u mjesnim odborima Štinjan i Kaštanjer. Za predsjednika ogranka HNS-a Štinjan izabran je Srđan Kragulj, dok je za predsjednika ogranka HNS-a Kaštanjer izabran Daniel Šarić.

U cilju daljnjeg jačanja Podružnice, odlučeno je da se osnuju ogranci Štinjan i Kaštanjer. Stav novog predsjedništva HNS-a Pula je nastaviti osnivati ogranke u svim mjesnim odborima gdje su zadovoljeni svi uvjeti za osnivanje ogranka u Puli i na taj način doprinijeti većoj participaciji građana u odlučivanju i uređivanju života u lokalnoj zajednici.

Također treba napomenuti da mjesni ogranak Štinjan obuhvaća područja prigradskih naselja Štinjan i turističkih predjela Puntakristo, Puntižela, Valdežunac i Camulimenti i otoke Sv. Jerolim, Kozada i Sv. Katarina. Ovo je ogranak u kojem živi gotovo dvije tisuće stanovnika Pule.

„HNS je dugi niz godina aktivan u mjesnom odboru Štinjan i osnivanjem ogranka stranke želimo još aktivnije sudjelovati u poboljšanju uvjeta života Štinjana“, kazao je predsjednik ogranka Srđan Kragulj. Mjesni odbor Kaštanjer obuhvaća područje gradske četvrti Kaštanjer na kojem živi više od pet tisuća stanovnika Pule. „Kaštanjer je jedna od većih gradskih četvrti u Puli i osnivanjem ogranka HNS-a želimo potaknuti stanovnike Kaštanjera da se uključe u razvoj svojeg mjesnog odbora“, izjavio je prilikom osnivanja predsjednik ogranka Daniel Šarić.

„Od mojeg preuzimanja funkcije predsjednika u pulskom HNS-u prije šest mjeseci, osnovali smo devet mjesnih ogranaka i povećali članstvo za 25%. Do kraja godine planiramo osnovati ogranke stranke u svim mjesnim odborima i time organizacijski ojačati Podružnicu HNS-a Pula“, rekao je Alen Damijanić, predsjednik Podružnice HNS-a Pula.

Tweet

Posljednje novosti