Pula: Izbacili pijanu ženu iz kafića, pa im razvalila vrata i porazbijala vaze za cvijeće

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Pulska je policija 9. svibnja oko 1,30 sati zaprimila dojavu o narušavanju javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u Vukovarskoj ulici u Puli.

Policija je utvrdila kako je 41-godišnjakinja iz Pule u ugostiteljskom objektu, u vlasništvu 59-godišnjakinje iz Pule, nakon ispijanja veće količine alkohola razbijala čaše i galamila zbog čega ju je 36-godišnji djelatnik izveo iz objekta. Potom je 41-godišnjakinja izvan objekta nastavila galamiti, te rukama udarila po vratima lokala koja su uslijed udarca pala na tlo, te bacila vazu sa cvijećem na nogostup.

41-godišnjakinja je uhićena i dovedena u policijsku postaju gdje je nad njom izvršeno alkotestiranje kojim je utvrđena koncentracija alkohola od 2,40 g/kg, te je zadržana u posebnoj prostoriji do otriježnjena.

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira,  protiv 41-godišnjakinje slijedi podnošenje optužnog prijedloga, dok protiv vlasnice ugostiteljskog objekta zbog posluživanja pića osobama pod utjecajem alkohola, također slijedi podnošenje optužnog prijedloga, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa