Svi bruje o spektakularnom nokautu Puljanina Zelga Galešića

0

Puljanin Zelg Galešić ovoga je vikenda za samo 34 sekunde pobijedio Amerikanca Dougha Marshalla na trećem izdanju Super Fight Leaguea u New Delhiju. Hrvatski je borac izveo spektakularni nokaut 'letećim koljenom' i nakon toga dao prvi intervju za Fight Site.

Bio je to još jedan meč u tvom stilu? Ili 'ubiješ' ili 'pogineš'…
"Tako je ispalo. Zapravo je sve ispod jedne minute u mom stilu. Naravno da sam zadovoljan ishodom i kako je prošla borba."

Koji je bio taktički plan uoči meča?
"Da budem potpuno iskren, brinuo sam se malo zbog njegove hrvačke prošlosti. Bojao sam se da bi mi rano u meču mogao ući u noge i da bih se možda mogao naći u situaciji da se konstantno branim. No, to se nije dogodilo."

No, Marshall je u jednom trenutku išao na rušenje?
"Da, pokušao me srušiti, no uspio sam se obraniti. Nakon toga smo se upustili u razmjenu, pogodio sam ga dobro koljenom u jetra i shvatio sam da ga je to ispuhalo. Krenuo sam odraditi posao do kraja i pritisnuti ga u tom trenutku. To mi se isplatilo."

Nokaut letećim koljenom bio je spektakularan…
"Radi se o uvježbanom potezu i to nije neki lucky punch. Obično kada nekoga stisnete uz žicu, on se spašava spuštanjem u noge. Tada su koljena izuzetno efikasna. Ovaj put se dogodilo da sam ga pogodio u špic brade i da je nokaut bio jako efektivan." Donosi www.sportski.net.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa