Iva Kutle nova direktorica marketinga i odnosa s korisnicima u Valamaru

0
Iva Kutle i Mirella Premeru
Iva Kutle i Mirella Premeru

Početkom svibnja Iva Kutle imenovana je direktoricom marketinga i odnosa s korisnicima u Valamar hotelima i ljetovalištima, vodećoj hrvatskoj tvrtki za upravljanje u turizmu. U travnju se Valamaru pridružila i Mirella Premeru na mjestu voditeljice posebnih projekata u prodaji, marketingu i upravljanju prihodima.

Iva Kutle u Valamar dolazi iz agencije Digitel, gdje je šest godina bila odgovorna za strateško planiranje, razvoj brenda i osmišljavanje marketinških i komunikacijskih strategija, a posljednjih godinu dana radila je na mjestu predsjednika Uprave. U Valamaru Iva Kutle upravljat će marketinškim aktivnostima i biti odgovorna za strateško planiranje, razvoj međunarodne svijesti o brendu Valamar, kao i koordiniranje svih projekata marketinga, e-marketinga i odnosa s korisnicima.

Mirella Premeru karijeru je započela u hotelu The Regent Esplanade u Zagrebu kao voditelj upravljanja prihodima te ju nastavila u prodaji i marketingu u Sunčanom Hvaru unutar ORCO Property Grupe, gdje je posljednje dvije godine radila na poslovima direktora prodaje. U Valamaru Mirella Premeru bit će odgovorna za planiranje, provedbu i upravljanje različitim projektima u sektoru prodaje, marketinga i upravljanja prihodima, priopćeno je iz Valamara.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa