Umag: Na parkiralištu ih htio pregaziti zbog duga

0

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, umaška je policija utvrdila osnovanu sumnju da je 37-godišnjak iz Umaga počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju na štetu dvojice muškaraca.

Naime, 4. travnja oko 23,20 sati Umažanin se, zajedno s 43-godišnjakinjom iz Umaga nalazio u ugostiteljskom objektu u Zemljoradničkoj ulici, kada su do njih došla dvojica muškaraca, 40-godišnjak s bujskog područja i 39-godišnji državljanin Srbije s područja Brtonigle. Nakon kraćeg verbalnog sukoba i naguravanja, trojica muškarca i žena izašli su iz ugostiteljskog objekta  te su nastavili s rješavanjem nesuglasica na parkiralištu.

U jednom trenutku 37-godišnjak je sjeo u vozilo marke Mercedes, sisačkih registarskih oznaka te je punom brzinom krenuo prema dvojici muškaraca. Iako su muškarci uspjeli izbjeći direktan udarac automobila, Mercedes je retrovizorom udario 40-godišnjaka, koji je pritom lakše ozlijeđen. Nakon toga, 37-godišnjak je nastavio vožnju i udario u automobil marke Fiat, pulskih registarskih oznaka, kojeg koristi 40-godišnjak s bujskog područja. Fiat je od siline udaraca bio odbačen na nogostup i ukrasno bilje, a 37-godišnjak se potom udaljio s mjesta događaja, no policijski službenici ubrzo su ga zatekli nešto dalje u Zemljoradničkoj ulici, izvjestila je Policijska uprava istarska.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa