Započinju radovi, pulska riva se 10. travnja zatvara za sav promet

0

U utorak, 10. travnja za sav će se promet zatvoriti prometnica na dijelu pulske rive i Flaciusove ulice, zbog početka radova na izgradnji obalnog kolektora. Još jučer, 29. ožujka, na spomenutim dionicama započeli su potrebni pripremni radovi koji podrazumijevaju uklanjanje urbane opreme i drugih fizičkih barijera duž cijele trase te pripremu za postavljanje privremene signalizacije koja će biti na snazi tijekom izvođenja radova. Tijekom jučerašnjeg dana gradilište je prijavljeno nadležnim službama, a danas je izvođač radova uveden u posao.

Riva i Flaciusova ulica za sav će promet biti zatvorene od zgrade Lučke kapetanije do križanja Flaciusove ulice s Arsenalskom ulicom kod glavne pošte, a javnost će biti dodatno obaviještena neposredno prije zatvaranja, koje je predviđeno u jutarnjim satima nakon jutarnjih gužvi i odlaska na posao.

Uklanjanjem parkirnih automata prestaje naplata parkiranja na Rivi, a kako bi se na dijelu parkirališta moglo započeti s dovozom i odlaganjem materijala i strojeva potrebnih za izvođenje radova, molimo sugrađane da poštuju privremenu prometnu signalizaciju te da na lokacijama na kojima to bude posebno označeno ne ostavljaju svoja vozila, obavijestili su iz Grada.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa