250 umaških penzionera na tradicionalnoj svečanoj večeri

0
Sa svečane večere
Sa svečane večere

U organizaciji Sindikata umirovljenika Hrvatske (SUH), Podružnica Umag, i Ogranka umirovljenika Istraturista održana je tradicionalna svečana večer uz glazbeni program i lutriju. Pokrovitelj večeri je Istraturist, a odazvalo se gotovo 250 umirovljenika.

Anton Pertot, predsjednik SUH-a, Podružnica Umag, zahvalio je Istraturistu na potpori u organizaciji svečane večere te posebno istaknuo doprinos bivših radnika, sadašnjih umirovljenika Istraturista.

„Umirovljenici su i večeras pokazali svoje veliko srce, prije i tijekom večere skupljani su dobrotvorni prilozi za poklone koji će se prilikom posjeta donirati Domovima za starije i nemoćne. Ukupno je za humanitarne svrhe prikupljeno 6.690 kuna". Ovom je prigodom dodijelio Istrauristu u ime SUH-a posebno priznanje koje je primio direktor Istraturista Ronald Korotaj.

Anton Pertot
Anton Pertot

Kroz Istraturist je prošao iznimno veliki broj radnika, čemu u prilog govori podatak da na području Grada Umaga i okolice živi više od 200 umirovljenika Istraturista koji prate njegov rad. Predsjednik Ogranka Fulvio Titonel istaknuo je: „Ovo je za nas već treća godina postojanja i aktivnog rada Ogranka umirovljenika Istraturista. U protekloj godini s uspjehom smo realizirali razne aktivnosti, čime smo Ogranku približili još naših bivših kolega, pa s ponosom mogu reći da Ogranak danas broji 84 člana. Nadam se da će i sljedeća godina donijeti obilje druženja, sportskih aktivnosti i nastavak odlične suradnje s Istraturistom“.

Prisutnim umirovljenicima obratio se i direktor Istraturista, Ronald Korotaj, koji je istaknuo važnost druženja umirovljenika tijekom cijele godine, a potvrdu uspješne suradnje pokazao je i velik odaziv na svečanoj večeri. „Istraturist iznimno cijeni predanost i trud svojih radnika, a naši umirovljenici najbolji su primjeri tih kvaliteta. U ime Uprave i svih zaposlenika Istraturista zahvaljujem vam na uspješnoj godini i iznimno se veselim nastavku suradnje.“

Svečana večera nastavljena je tradicionalnom lutrijom s brojnim nagradama, a okupljene je zabavljala grupa Highlanders svojim širokim repertoarom plesne glazbe.

Fulvio Titonel
Fulvio Titonel
Ronald Korotaj, Anton Pertot, Marijana Grgur, Arlen Brozić i Fulvio Titonel
Ronald Korotaj, Anton Pertot, Marijana Grgur, Arlen Brozić i Fulvio Titonel

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa