Vodnjansko Pučko otvoreno učilište raspisalo natječaj za video uratke

0
Gradska vijećnica u Vodnjanu
Gradska vijećnica u Vodnjanu

Pučko otvoreno učilište Vodnjan raspisalo je „In – Video Portarol“, natječaj za video uratke mladih umjetnika u dobi od 16 do 35 godina. Tema nosi naziv „Područje i svjetlost“,  a uradak smije trajati do pet minuta. Za sudjelovanje u natječaju potrebno je ispuniti prijavnicu i poslati je na e-mail adresu uciliste.vodnjan.dignano @gmail.com te potom uradak objaviti na Youtubeu. Natječaj je otvoren do ponoći 10. srpnja.  

Prispjele uratke ocjenjivat će povjerenstvo koje će formirati Pučko otvoreno učilište.  Najbolji rad bit će nagrađena s 1.500 kuna, druga nagrada iznosti tisuću kuna, a treća nagrada 500 kuna. Povjerenstvo može dodijeliti i jednu ili dvije pohvalnice, a može ne dodijeliti nagradu ako smatra da nema videa koji zadovoljava kriterije. Nagrade će biti svečano dodijeljenje 17. srpnja u 21 u staroj uljari u Portarolu.

Sudjelovanjem na natječaju autori su suglasni da njihove radove mogu koristiti Pučko otvoreno učilište Vodnjan i Grad Vodnjan u reklamne i ustanovno – službene svrhe te se odriču autorskih ili bilo kojih drugih prava, osim prava na isticanje autora.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa