Dejan Patrčević ambasador pulske Ironman utrke

0
Dejan Petričević
Dejan Petričević

"Kada si se posljednji put potpuno posvetio nekom cilju?", pita Dejan Patrčević. Hrvatski pro triatlonac sa značajnim uspjesima u ITU i Ironman seriji je spreman posvetiti se ambasadorstvu Ironman 70.3 Pula - Croatia. Njegova misija je da inspirira gledatelje i sportaše, da i oni jednog dana možda sudjeluju u Ironman utrci.

Dejan Patrčević, arhitekt po struci natjecao se je u triatlonu od 1998. godine, dok je radio i kao trener za triatlon i trčanje. U 2013. osnovao je Patrcevic Coach – brand i sada radi s mnogim age group sportašima.

"Dejan je dokazano jedan od najvećih hrvatskih sportaša u povijesti triatlona. On je najbrži Hrvat na Ironman udaljenosti s 8:12:18 i osvojio je 24. mjesto na Ironman Svjetskom prvenstvu 2008. godine", kaže Igor Ribarić, Glavni Izvršni Direktor Ironman 70.3 Pula Croatia. "Njegov budući rad s Ironman 70.3 Pula - Croatia će pomoći našim sportašima i partnerima da i dalje rastu i uživaju u našem sportu. Siguran sam da će nas Dejan i dalje impresionirati na ključnim utrkama".

Povijesna pozadina drevnog grada s veličanstvenim rimskim amfiteatrom je savršena postavka za 1. Ironman 70.3 u Puli i za finale Europskog prvenstva Ironman TriClub Championship.

"Ponosan sam, da mi je kao uspješnom pro triatloncu i triatlon treneru pripala čast da dobijem priliku služiti kao primjer dobnoj skupini triatlonaca. Radujem se što ću širiti dobar glas ove velike utrke u Hrvatskoj", dodao je Dejan Patrčević, te nastavio: "Utrku u Puli nikako nisam mogao propustiti i Ironman 70.3 Pula - Croatia je važan događaj u mom kalendaru natjecanja. Konačno postoji Ironman utrka u mojoj lijepoj zemlji!"

Saznajte više o Dejanu Patrčeviću na:
Web: www.patrcevic.com
Facebook: www.facebook.com/patrcevic.coach
Twitter: https://twitter.com/patrcevic
Flickr: https://www.flickr.com/photos/patrcevic

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa