Gradonačelnik Buzeta primio dobitnike nagrade Ponos Hrvatske

03.02.2015 - 14:33
Gradonačelnik Žulić s nagrađenim učenicima
Gradonačelnik Žulić s nagrađenim učenicima

Na 10. svečanoj dodjeli nagrade Ponos Hrvatske koja je održana u nedjelju u zagrebačkom Hypo centru, učiteljica Snježana Lovrinić i Osnovna Škola "Vazmoslav Gržalja", uz još dvadeset i tri dobitnika iz cijele Hrvatske, primili su nagradu Ponos Hrvatske.

Buzetski osnovnoškolci s učiteljicom talijanskog jezika Snježanom Lovrinić već šest godina skupljaju i prodaju plastične čepove, a prikupljeni novac doniraju u humanitarne svrhe. Ukupno su skupili gotovo pet tona čepova i pomogli u liječenju više od pet teško bolesnih mališana. Svojom humanošću i dobrotom potaknuli su i druge te im danas čepovi stižu iz cijele Hrvatke.

Povodom tog priznanja buzetski gradonačelnik Siniša Žulić danas je čestitao učenicima, učiteljici Snježani Lovrinić i ravnateljici Mirjani Blažević Osnovne škole „Vazmoslav Gržalja Buzet“. Također, uručio je osnovnoškolcima svoj dio skupljenih čepova kako bi podržao ovu akciju te potaknuo i druge da sudjeluju.

Ravnateljica Osnovne škole „Vazmoslav Gržalja“ Buzet izjavila je kako ne misle prekinuti humanitarnu akciju, već nastaviti dalje i pomoći svojim doprinosom onima kojima je to zaista potrebno.

Snježana Lovrinić i Siniša Žulić
Snježana Lovrinić i Siniša Žulić

Tweet

Posljednje novosti