Božić u Buzetu: Jole, Koktelsi i Night Express za zabavu od Božića do reprize dočeka

0
The Night Express Band
The Night Express Band

Manifestacija Božić u Buzetu, koja će ove godine doživjeti sedmo izdanje, u tri termina: 25. i 27. prosinca te 1. siječnja ponudit će atraktivan zabavno-glazbeni program i pravu glazbenu feštu, koja je svim ljubiteljima dobre glazbe i još bolje zabave zagarantirana zahvaljujući odabiru ovogodišnjih izvođača. Posjetitelji ove tradicionalne manifestacije u organizaciji buzetske Radio Zone, čiji su pokrovitelji -  također tradicionalno - Grad Buzet i Favorit pivo, moći će se tako opustiti i zabaviti uz neke od najboljih zabavljača hrvatske i istarske glazbene scene.

Prvi će u velikom šatoru na buzetskoj Mašimovoj škuji 25. prosinca nastupiti pravi „meštri“ dobre zabave, nenadmašni Koktelsi, koji će publiku zasigurno dodatno razgaliti i zabaviti na tu posebnu, blagdansku večer, pa će Buzet i ovoga Božića biti središtem dobre glazbe i još bolje zabave, ne samo u Istri već i u susjedstvu, sve od Kopra do Rijeke! Za vrhunsku zabavu uz Koktelse zagrijat će nas odličan band, neizbježan na mnogim dobrim feštama u Istri, Fun Box.

Joško Čagalj Jole
Joško Čagalj Jole

U subotu 27. prosinca nastupit će Joško Čagalj, popularni Jole, vrhunski glazbeni zabavljač čiji se hitovi neizostavno i spontano zapjevaju na svakoj fešti, a svi koji te subote dođu u Buzet imat će priliku biti dijelom glazbene fešte i zapjevati uživo uz samog Joleta! A da publika „zagrijana“ dočeka zvijezdu večeri, kojeg u medijima nazivaju i „ministrom glazbene zabave“, pobrinut će se grupa „Nočni skok“, ovdašnjoj publici također vrlo dobro znani sastav iz susjedne Slovenije.

Na prvi dan nove 2015. godine, maraton dobre zabave u Buzetu zaključuju trenutno bez dvojbe najbolji i najpopularniji glazbeni zabavljači istarskog pouotoka - The Night Express! Sve one koji su bar jednom posjetili neki od njihovih nastupa ne treba posebno pozivati i nagovarati, uvjereni smo da su već odlučili gdje će 1. siječnja na „reprizu dočeka“!           

- Iako je i ove godine riječ o zahtjevnom projektu, Radio Zona sa svojim suradnicima, a posebice zahvaljujući podršci Grada Buzeta, Favorit piva, te drugih pokrovitelja i sponzora, kao i medijskih partnera, ima resurse koji joj omogućuju da organizira glazbene i druge priredbe na najvišoj razini, što se dokazalo proteklih godina, a tako će biti i ovoga puta, najavio je direktor Radio Zone Buzet Robert Marušić, dodajući kako u ovim ne baš laganim vremenima ljudi traže trenutke zabave i opuštanja, kako bi bar nakratko u ovim danima blagdana pobjegli od svakodnevnih problema, a ovogodišnje izdanje Božića u Buzetu odabirom izvođača i zabavljačkim konceptom same priredbe to im i omogućuje. 

Vjerujemo kako će publiku, pored odabira izvođača, obradovati i prihvatljive cijene ulaznica, pa se ovogodišnje izdanje Božića u Buzetu priprema pod motom: „Nikad više zabave za manje šoldi!“.

Dodajmo kako je generalni pokrovitelj ovogodišnjeg Božića u Buzetu Favorit pivo, a pokrovitelj je tradicionalno Grad Buzet. Više informacija o manifesatciji može se pronaći na internet stranicama Radio Zone Buzet (www.radio-zona.hr) ili na Facebook stranici Božića u Buzetu.

Koktelsi
Koktelsi

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa