POPULARNI TV ŠOU

Foto Istarska pjevačica oduševila Severinu: 'Tako si slatka da bih te stalno gledala, ti si šareno čudo'

Piše: Istarski.hr

15.10.2024 - 17:02
Severina (Foto: RTL)
Severina (Foto: RTL)

Mlada glazbenica Lorenza Puhar iz Rovinja, o kojoj smo pisali, nastupila je na posljednjoj audiciji popularnog glazbenog showa Superstar. Izvela je poznati hit Amy Winehouse „Back to Black“. Izvedbom i glasom pjevačica, koja bilježi nastup na večeri mladih izvođača na prošlogodišnjem Splitskom festivalu, oduševila je žiri: prošla je jednoglasno, osigurala sljedeću fazu natjecanja i dobila cijeli niz pohvala.

 

"Ti si stvorena za ovo, imaš lijep vokal, ovakva boja, i onda si još tako slatka da bih ja tebe stalno gledala i slušala. To je cijeli paket, a ja te gledam kao jedno šareno čudo", rekla joj je Severina oduševljeno.

Lorenza Puhar (Foto: Facebook)

Tonči Huljić također je istaknuo Lorenzinu iznimnu kvalitetu. "Vrlo si ozbiljan materijal, možda najbolja što smo vidjeli dosad u ove dvije sezone", rekao je.

Filip, treći član žirija primijetio je da je Lorenzino iskustvo u cabaretu očigledno doprinijelo njenoj upečatljivoj izvedbi. Nika Turković je nastup mlade glazbenice prokomentirala samo jednom riječi: "Prekrasno."

Osim što se trenutačno bavi glazbom i cabaretom, Lorenza je otkrila da su joj velika strast slikanje te latino plesovi kojima se počela baviti tijekom boravka u Engleskoj.

 

Tweet

Posljednje novosti