MOTO FEŠTA NA VALLELUNGI

Video, Foto Ovo kao da nije u Puli. Publika odvalila na 'Tinu Turner' i Jelusick

Piše: Mirjana Vermezović Ivanović

01.09.2024 - 18:02
Foto: Mirjana Vermezović Ivanović
Foto: Mirjana Vermezović Ivanović

"Ovo kao da nije u Puli. Previše je glamurozno", komentirala je 20-godišnja Puljanka show Kristine Iveković koja je sinoć na krcatoj tratini Vallelunge, gdje se odvija 27. Croatia Bike Week, održala koncert posvećen Tini Turner. S čupavom perikom na glavi, u haljinici posutoj šljokicama, uz pratnju plesačica i uigranog benda, Kristina je doista svojom vrhunskom izvedbom uspjela prenijeti publici dio Tinine vulkanske energije. Stas, mimika, čuvena igra nogu i glas koji su mnogi komentirali 'isti Tinin' - publika je dobila sve. Bila su to dva sata hitova i pršteće energije, uvod u još žešću odličnu svirku heavy metal benda Jelusick čiji je lider Dino Jelusić publici sinoć prenio 'netom potvrđenu vijest' - stiže ponovno 1. prosinca, i to na glavni pulski trg!

 

Jedan od najboljih rock/heavy vokala, kako mu tepaju fanovi, Jelusić je nastupao s Whitesnakeom, a mnogi njegov snažan vokal uspoređuju s onim Davida Coverdalea, karizmatičnog lidera engleskog benda. U dva sata svirke, uz vlastite hitove, te impresivne solaže na gitari i bas gitari, Jelusick su izveli i obradu Roxetteove pjesme 'The Look', a u završnici i metal verziju 'Stormbringera' Deep Purplea. 

Elem, bila je to noć za pamćenje, koju je zera poremetio sexy show ili ono što je to trebalo biti. Publika se nije ni snašla, a plesačica je u doslovno nekoliko minuta izvela 'odjeveni ples' na podu bine i - to je bilo to. Mnogi se nisu uspjeli mašiti ni pametnog telefona, očekujući striptiz, uobičajen na ovoj bikerskoj zabavi, a 'show' je bio gotov.

"Ča već je finilo", čulo se iz razočarane publike, uz pokoji zvižduk. Noć je zaokružena nastupom daruvarskog benda Cota G4. Do iduće godine na istom mjestu.

 

Tweet

Posljednje novosti