Biggie Boom Boom!

Video Baby Lasagna ima novu pjesmu! Ovo 'diže iz mrtvih'

Piše: Istarski.hr

31.08.2024 - 13:02
Baby Lasagna Baby Lasagna (Foto: Pixsell)
Baby Lasagna Baby Lasagna (Foto: Pixsell)

Baby Lasagna ima novu pjesmu, osebujnog imena Biggie Boom Boom! Tekst za pjesmu potpisuje upravo Marko Purišić aka. Baby Lasagna, a ista je nastala u suradnji s Mihaelom Žipovskim i Matejem Zecom. Pjesmu prati i prigodni spot iza kojeg stoji njegova zaručnica i dugogodišnja suradnica Elizabeta Ružić, donosi Jorunal.hr.

Pjesma je to koja će se naći i na njegovom nadolazećem albumu Demons & Mosquitoe. Također, pjesma je to koja dolazi uoči na trostrukog rasprodani pohod Baby Lasagne na zagrebački stadion Šalata od 12. do 14. rujna.

 

Zanimljivost vezana uz ovu pjesmu je i ta da je prva koju je Marko Purišić napisao kao Baby Lasagna.

„Prije godinu dana snimao sam, producirao i objavljivao svoju glazbu, ali je jedva dobivala nekoliko stotina pregleda. Sada vas je ovdje vojska koja je zapravo spremna slušati i jednostavno ne mogu opisati koliko je to ponizno. Kako ovo mijenja život i dirljivo je. Hvala vam od srca što ste zaista ostvarili san 9-godišnjeg Marka“, istaknuo je u objavi na društvenim mrežama.

Stapajući se sa strahovima – i još jednom ne shvaćajući sebe preozbiljno – Baby Lasagna priziva duhove predaka i zombija, one koji nas pokušavaju povući prema dnu (I’m going for you). Međutim, transformirajući mračnije emocije u nešto zabavno i spremno za plesni podij, Biggie Boom Boom u svojoj je suštini još jedan melodičan i odvažan hit uz koji će se pjevati na sav glas – i stiže upravo na vrijeme za neizostavne završne ljetne party pozdrave!

Pogledajte spot za novu pjesmu, u kojem je Baby Lasagna je pogrebnu povorku pretvorio u rasplesanu skupinu.

Tweet

Posljednje novosti