Uz Tonyja Cetinskog i Orancello

Foto I ovog ljeta najbolji white party na Jadranu bit će u Funtani

Piše: Istarski.hr

07.08.2024 - 17:02

I ovoga ljeta, jedan od najpoznatijih istarskih beach clubova D'or, zajedno s partnerima: obiteljskom destilerijom Aura i BR designom, organizira White party 'Sapore di sale, sapore di mare 2024'. Prekrasna plaža D'or beach cluba u Funtani, u petak 23. kolovoza od 17.30 nadalje, ugostit će sve poklonike najorginalnijeg ljetnog tuluma.

Oni koji su bili na prošlogodišnjem tulumu Summer Lemon Party, gdje je na pijedestal bio postavljen Aurin zamamni citrusni liker Limoncello, a najpoznatija istarska plaža D'or pretvorena u bijelo-žutu rapsodiju prepunu mirisnih limuna i s pomno biranim dekoracijama našeg poznatog dizajnera Borisa Ružića, znaju da organizataori neće ni ove godine ništa prepustiti slučaju.

A ovoga ljeta party je posvećen pravoj ljetnoj poslastici destilerije Aura – likeru Orancello, koji se priprema od kora ekoloških naranči i izuzetno prija u vrućim ljetnim večerima u spritz varijantama. No, bit će tu i ostala Aurina pića veličanstvenih aroma, od kojih su mnoga okićena domaćim i svjetskim zlatnim medaljama.

 

Bit će to, sigurni smo, party prepun iznenađenja, odlične atmosfere, nenadmašne energije, ljetnih koktela, pomno biranih dekoracija i fantastične glazbe.

Nezaboravna zabava je zajamčena uz Mint cabaret show i Tonyja Cetinskog, a organizatori pripremaju i brojna iznenađenja.

Rezervacije možete izvršiti putem e-maila reservation@dorbeach.com, a ulaznice se mogu kupiti na recepciji kampa Polidor.

I naravno, dress code je white!

Tweet

Posljednje novosti