danas održana skupština

Izabrani članovi Nadzornog odbora Kaštijuna

0
Foto: Milivoj Mijošek
Foto: Milivoj Mijošek

Danas je u prostorijama trgovačkog društva Kaštijun održana redovna Skupština na kojoj su prisustvovali predstavnici Grada Pule i Istarske županije kao jedinih članova/osnivača.

Skupština je donijela Odluku o izboru članova Nadzornog odbora i to Dragana Sokolovića i Nevena Iveše na prijedlog Grada Pule te Rolanda Kosinožića na prijedlog Istarske županije.

Također, Skupština je donijela Odluku o provođenju multidisciplinske analize stanja društva i to s tri aspekta: financijskog, pravnog i okolišnog.

 

Uzevši u obzir da je pred Kaštijunom izazovna ljetna sezona kada pristižu povećane količine miješanog komunalnog otpada, što će potaknuti veće prihode, ali i veće rashode, Skupština je stajališta da je nužno provesti multidisciplinsku analizu stanja te prije svega odgovoriti na pitanje o likvidnosti Društva te spremnosti za podmirivanje daljnjih rashoda prema usvojenom planu poslovanja.

Navedena analiza koristit će tvrtki i članovima Društva za pripremu daljnjeg poslovanja, restrukturiranje poslovnih udjela te eventualne investicije kojima će se poboljšati rad samog pogona.

Analiza će također biti uporište za povećanje cijena onim komunalnim trgovačkim društvima koja tijekom ljetnih mjeseci donose velike količine miješanog komunalnog otpada neadekvatnog sastava, što je primarni problem gospodarenja otpadom u Istarskoj županiji, javljaju iz Grada Pule i Istarske županije. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa