beach club lux u peroju

Pogledajte kako je bilo na otvorenju novog hit mjesta u Istri (galerija)

0
Foto: Sanja Ibrišagić
Foto: Sanja Ibrišagić

Pulsko područje odnosno jug Istre od ove nedjelje imaju novo vrhunsko mjesto za zabavu.

To je Beach club Lux koji se nalazi odmah iza velike pješčane plaže u Peroju u lučici Portić.

Već jučer se moglo vidjeti da ovakvo mjesto nedostaje na pulskom području jer se radi o "punokrvnom" beach baru, koji nudi sve potrebne sadržaje i scenografiju. 

 

To su veliki baldahini za izležavanje i sunčanje, mnoštvo visokih i niskih stolova okruženih slamnatim dekoracijama, bogata ponuda koktela i ostalih pića, DJ pult i plesni podij te gosti oku ugodnih, isklesanih tamnih tijela. Naravno, dobrodošli su i oni s pivskim trbuščićima.

Ništa manje važno nije ni to da uz sam bar ima jako puno besplatnih parkirnih mjesta. Odmah ispred je kristalno čisto more i plaža s pogledom na Brijune. Može li bolje? Može, ako postoji i glazbeni program. 

A u Luxu toga neće nedostajati. Svake srijede i nedjelje održavat će se partyji s DJ-ima, poput jučerašnjeg. Odabir dana pokazuje da je cilj prvenstveno takozvani "dnevni đir", odnosno zabava u poslijepodnevnim satima uz kupanje i chill, a ne nužno klasični noćni izlazak. No, tko ne voli zavirivati u čašicu prije mraka može doći u Lux i tada, jer radno vrijeme je od 8 ujutro do ponoć. 

Prvi dan nastupili su Global Disco te DJ-ice Deaf in Mini, Lea, Milensi i Meli, a dodajmo i da se pripremaju nastupi poznatih glazbenih imena.   

Ako se po jutru dan poznaje, pred nama je zanimljivo ljeto u Peroju... (I. Balen)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa