Foto Nije bilo srdela, ima pulskih jagoda, a Skoko kupovao šparuge (foto)
![](/app_assets/publications/index/100478/xl_100478_subota_1.jpg)
Nema svježih srdela! Svi brodovi koji su sinoć isplovili, zadnju noć prije lovostaja, nisu ulovili niti jednu srdelu. Zbog nedostatka srdela otkazana je popularna Fažanska škola soljenja srdela, a sudeći prema praznim hladnjacima na ribarnici na pulskoj gradskoj tržnici, nema ni drugih riba.
Zato je na tržnici bilo šparuga, a jedan mac za sebe je kupio i poznati chef David Skoko, koji je na putu za Weekend Food Festival u Rovinju skočio do pulske tržnice.
Da se ne kupuju uvijek samo vrgoračke, na markatu su se jutros prodavale i prave, pulske jagode!
Brojni Puljani, koji su nakon desetak izrazito toplih dana, ponovo obukli jakne i skafandere, subotnji đir po Puli iskoristili su za kupovinu, obilazak buvljaka, ispijanje kave ili uživanje u glazbi pjevačkog zbora ili mladog benda koji je svirao u Flanatičkoj ulici.
Kako je danas bilo u središtu Pule pogledajte u našoj fotogaleriji. (N.Č.)