odmah pored arene

Otvara se Kinema, raskošni lokal u Puli. Pogledajte kako izgleda (foto)

1
Foto: Istarski.hr
Foto: Istarski.hr

Od ponedjeljka će Pula imati novo mjesto za zabavu, druženje i izlazak na doručak, ručak ili večeru. Otvara se Kinema, bar i restoran u Flavijevskoj ulici stotinjak metara od Arene, smješten u prostoru nekadašnjeg Kina Istra.

Večeras je pretpremijera, otvorenje za goste i novinare, pa možete vidjeti kako izgleda ovo mjesto u koje je uloženo puno truda, vremena i novca. 

Vlasnik je Mišel Rojnić, poznati pulski ugostitelj, vlasnik pizzerije Peekaboo koja je nekad zauzimala isti ovaj prostor, prije preseljenja na Stoju. Prostor je velik, a tematski je osmišljen kao posveta filmu, čemu svjedoči i pomalo neobični naziv lokala. Sve je, naravno, potaknuto činjenicom da je smješten u nekadašnjem kinu. Između ostalog, ovdje se nalazi ogromni televizor dimenzija 4 x 7 metara, koji je namijenjen prvenstveno za gledanje utakmica, ali i filmova, a sportski štih daju i stolovi za biljar te aparati za pikado. 

 

Otvorenje Kineme je u pulskim ugostiteljskim krugovima već neko vrijeme tema broj jedan. Otvaranje vrata se željno iščekivalo, a sada se to konačno i dogodilo. Za ipak mali grad kao što je Pula otvaranje ovako ambicioznih lokala je rijetkost, pa je ovo veliki društveni događaj. O tome svjedoči i činjenica da su samo rijetki uspjeli zaviriti u Kinemu prije večerašnjeg VIP otvorenja, za što se pobrinuo i vlasnik blokiranjem pogleda sa ceste.

Kinema je posljednjih tjedana imala i jak marketing na društvenim mrežama, gdje su sa više tekstova najavljivali o čemu se točno radi. 

"Radimo na tome da vam svaki trenutak proveden u Kinemi bude poput filmskog doživljaja, ispunjen zadovoljstvom za sva osjetila. Vizualni doživljaj koji će biti melem za oči, ambijent ispunjen ugodnim i podatnim materijalima, razglas i glazba koji će milovati uši, aromatični mirisi i osvježavajući napitci... No, znate li koja je ona posljednja nota koja će zaokružiti ovu simfoniju senzacija? U našem novom prostoru postavljamo scenu i za vašu gastronomsku avanturu. Bez obzira preferirate li gastronomski "žanr" cjelovečernjeg fine dininga sa steakom u glavnoj ulozi ili casual finger food u sporednoj ulozi uz omiljenu utakmicu ili kviz, režirali smo svaki detalj s posebnom pažnjom, kako bismo zadovoljili svačiji ukus", poručuju iz Kineme.  

Uz sve navedeno, najavljuju i održavanje kvizova, tematske glazbene večeri, gledanje Eurosonga i još puno toga. Što reći nego - otvorenje je u ponedjeljak, a do tada možete pregledati našu galeriju. (Ivor Balen

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa