Fashion look by Eleonora Matković

Modne kombinacije devet važnih IDS-ovki

1
Modne kombinacije devet važnih IDS-ovki

Sabor Kluba žena IDS-a, na kojem je izabrana nova predsjednica i predsjedništvo, bila je i prilika da na jednom mjestu vidimo devet važnih ideesovki i analiziramo toaletu koju su odabrale.

Ana Pernić nova predsjednica Kluba žena IDS-a, za tu je prigodu odjenula, vjerojatno ne slučajno, zelenu haljinu dužine malo ispod koljena, koju je oko struka vezala crnim pojasom. Obula je visoke čizme koje su uvijek ženstvene na haljinama i izgledala je onako kako je i priličilo njenoj novoj ulozi predsjednice. Poslovno i lijepo.

Iva Burić Bučaj i Sandra Ćakić Kuhar opredijelile su se za sigurnu kombinaciju. Crno odijelo u kombinaciji s košuljom, a na nogama salonke. Iva se opredijelila za crne uske hlače od kojih mnoge žene ne odustaju, a Sandra je nosila jako moderne palazzo hlače širokih nogavica. Iva je svoju kombinaciju oživjela šalom i crvenom torbicom, a Sandra svilenom roza košuljom.   

Vedrana Gregorović Hrvatin za ovu je svečanu priliku odabrala bijelu haljinu s crnim uzorkom na koju je odjenula kratku kožnu jaknicu, a na nogama gležnjače, koje se nose i lijepo izgledaju u svim odjevnim kombinacijama.

Elena Puh Belci koja uvijek nosi vrlo efekte haljine, uglavnom živih boja, opredijelila se za crno sivu kombinaciju. Kako je uglavnom viđamo u vrlo elegantnim haljinama njena me modna kombinacija malo iznenadila. Na haljinu je odjenula zimski kardigan u sivoj boji. Inače, kardigan se ponovno vratio u modu i izgleda bolje nego ikada, pa je Elena i ovog puta bila u skladu s modnim trendovima. Izgledala je cool, mada meni osobno nije bila ona Elena kakvu sam viđala do sada. Na nogama je nosila balerinke i naravno, crve guste čarape.

Barbara Vežnaver Antonac odabrala je zelenu haljinu nepravilne dužine, s bijelim uzorkom, crni sako i čizmice do pola lista. Nakon višesezonske vladavine gležnjača i čizama iznad koljena, u modu su se vratile tako zvane  mid-calf čizme. Za razliku od svih prisutnih žena Barbara je imala čarape boje kože koje inače mnoge žene izbjegavaju jer otkrivaju pa i najmanju venicu te se stoga najradije opredjeljuju za guste čarape.

Federika Mohorović Čekada bila je pravo osvježenje. Zelene kivi hlače dužine do gležnja, sako na diskretne kockice iznad crnog topića i crne salonke na visoku petu. Jednostavno, jako lijepo i ženstveno.

Tamara Žgrablić Širol je jako prpošno i mladoliko izgledala u crnoj suknji od tila do ispod koljena, sa bijelom košuljom i efektnom kratkom kožnom jaknom. Dodatan mladenački efekt davale su joj gležnjače na vezice.

Christina Quarantotto je igrala na sigurno. Crne hlače, crni top i crvena jakna na moderne trapez rukave. Veoma lijepa modna kombinacija.

Ideesovke su se potrudile da njihov modni odabir bude onaj pravi. Ako i nisu sve stoposto odabrale modne kombinacije koje im odgovaraju, najvažnije je da su se sve osjećale lijepo, samouvjereno i ženstveno u onome što su odjenule. A to je i najvažnije. Za mene osobno najbolje odjevene bile su Ana Pernić, Sandra Ćakić Kuhar i Tamara Žgrablić Širol.

Autor

Eleonora Matković

Eleonora Matković

eleonora@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa