Fashion look by Eleonora Matković

Elena Puh Belci političarka sa stilom

0
Elena Puh Belci političarka sa stilom

Javnost se za nju posebno zainteresirala kada je postala dogradonačelnica Pule. Zgodna plavokosa dama odmah je zaintrigirala svojom samozatajnošću, ali i osvojila izgledom, šarmom i modnim odabirom.

Za nju kažu da je najbolje odjevena istarska političarka, međutim ja bih dodala da ju se može uvrstiti i među top 10 hrvatskih političarki. Može se reći da za svaku priliku zna točno što obući i kako to damski nositi, posebno kada je riječ o poslovnom odijevanju.

Uglavnom voli nositi jednostavne, ali vrlo efektne haljine, a jedna je od rijetkih političarki i javnih osoba koju je u svoju garderobu uvrstila i žive boje koje političarke uglavnom izbjegavaju.

Elena Puh Belci uvijek lijepo izgleda i dotjerana je bilo da je riječ o sportskoj odjeći, nekoj poslovnoj kombinaciji ili jednostavno dnevnom looku. Vidi se da voli modu, a i moda volu nju jer joj sve izvrsno pristaje, pa nas uvijek ugodno iznenadi svojim modnim odabirom. Naravno, nikada ne pogriješi ni s modnim dodacima kojima upotpuni svoje modne kombinacije.

Autor

Eleonora Matković Čakić

Eleonora Matković Čakić

eleonora@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa